Monster laptopu 50-60 derecelerde kullanmak zarar verir mi?

turaner2422

Hectopat
Makaleler
2
Monster marka bilgisayarımın canı biraz tatlı arkadaşlar. En ufak işlemci yükünde fanlar fır fır dönmeye başlıyor. Yazılımsal olarak fanları kapatınca sıcaklık 50 derece oluyor bilgisayarı sürekli 50-60 derecelerde kullanmak zararlı olur mu?

Monster marka bilgisayarımın canı biraz tatlı arkadaşlar. En ufak işlemci yükünde fanlar fır fır dönmeye başlıyor. Yazılımsal olarak fanları kapatınca sıcaklık 50 derece oluyor bilgisayarı sürekli 50-60 derecelerde kullanmak zararlı olur mu?

Bu sıcaklık çok iyi benimki galiba 100 derece falan oluyar galiba.

Bence büyük risk, ben GTA 5 de tam 13 derece gördüğüm için daha fazla oynamadım bir şey olmasın diye(!)
Bir laptop için fazlasıyla iyi değerler.
Keyfinize bakın.

Aldığınız sıcaklıklar Dizüstü için aşırı düşük ve bu iyi bir durum. Benim HP markalı laptobum 85°- 95° arasında çalışıyor.
Sıcaklık değerleriniz dizüstü bir bilgisayara göre çok iyi.
Bu sıcaklık çok iyi benimki galiba 100 derece falan oluyar galiba.

O kadar da düşük değil bu 50-60 derece bilgisayar az işlemci yükündeyken oyun oynarken değil. Chrome, Word, Acrobat PDF Reader falan. Monster'a kalsak eyvah eyvah hemen kökle fanları. İyi ki ayarlayabiliyoruz fan hızını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı