Monster marka laptoplar iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 7 7840HS, i7 13700H rakibi olmasina ragmen daha az watt cekip ayni performansi veriyor + daha serin calisiyor + daha iyi pil ömrü sunuyor nimmt bir islemci.

Yani daha iyi bilginize laf etmek istemiyorum o kadar para verip de pişman olmaktan korkuyorum vallahi 😀 bayağı bir para vereceğim çünkü Nitro 16'nın bir inceleme videosu bulunmakta mı?

Güzel 13700H'dan daha iyi performans veriyor ve git internete yaz kaç FPS alıyor bak.

Onu bulamadım kanka.

Yani daha iyi bilginize laf etmek istemiyorum o kadar para verip de pişman olmaktan korkuyorum vallahi 😀 bayağı bir para vereceğim çünkü Nitro 16'nın bir inceleme videosu bulunmakta mı?

Onu bulamadım kanka.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlari izleyin hocam.

Bunlari izleyin hocam.

Türkçe bunlar.

Bu bilgisayar öncekine göre çok daha mantıklı gelmeye başladı, 32 GB RAM versiyonunu alacağım sanırım. Biraz daha bakayim.

Bu bilgisayar öncekine göre çok daha mantıklı gelmeye başladı, 32 GB RAM versiyonunu alacağım sanırım. Biraz daha bakayim.

Hocam bir tavsiye vereyim 16 GB halini almaniz daha iyi olacaktir. Sonra bir 16 daha alip kendiniz yükseltebilirsiniz ( garanti konusunda sorun olmuyor diye biliyorum arayip sorsaniz yine garanti olur) 32 GB halinde satici (teknorya) kendisi kutuyu acip 16 daha ekliyor yani fabrika cikisli 32 GB degil, daha önce burada sorun ciktigini okumustum birinin cihazinda sorun cikmisti 32 GB halini aldigi zaman, birine ayipli cihaz gönderilmisti vs. direk 16 alirsaniz kapali kutu olarak gönderiyorlar. Istediginiz zaman yükseltme yapabilirsiniz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı