Monster marka laptoplar iyi midir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlari izleyin hocam.

Türkçe bunlar.

Hocam orda 4070 diyor ama attığınız yani alacağım 4060 li küçük bir yanlışlık olmuş:D

Hocam orada 4070 diyor ama attığınız yani alacağım 4060'li küçük bir yanlışlık olmuş:D

4060 halinin incelemesi bulamadim hocam Hintliler falan yapmis onu arada biraz FPS farki haric ayni laptop kasa olarak falan.

Hocam orada 4070 diyor ama attığınız yani alacağım 4060'li küçük bir yanlışlık olmuş:D

Saticinin da böyle bir videosu var bu arada bunu atlamisim.

Hocam tartişmaniza gerek yok gece gece 👐 ben iki dildede attim videolari, sorularinizin cevabi olacaklardir. Anlamadiginiz olursa yine yazabilirsiniz tabii ki.

Hocam bir tavsiye vereyim 16 GB halini almaniz daha iyi olacaktir. Sonra bir 16 daha alip kendiniz yükseltebilirsiniz ( garanti konusunda sorun olmuyor diye biliyorum arayip sorsaniz yine garanti olur) 32 GB halinde satici (teknorya) kendisi kutuyu acip 16 daha ekliyor yani fabrika cikisli 32 GB degil, daha önce burada sorun ciktigini okumustum birinin cihazinda sorun cikmisti 32 GB halini aldigi zaman, birine ayipli cihaz gönderilmisti vs. direk 16 alirsaniz kapali kutu olarak gönderiyorlar. Istediginiz zaman yükseltme yapabilirsiniz zaten.

Yani 32 değil 16 alıp ekleme mi yapayım? Yani olabilir biraz zahmet verecek ama yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani 32 değil 16 alıp ekleme mi yapayım? Yani olabilir biraz zahmet verecek ama yaparım.

Evet hocam öyle kapali kutu geliyor direk uyumlu bir RAM alip kendiniz yükseltme yapın daha iyi olur. Ayrica garanti işi için Acer'i arayın ne olur ne olmaz ben sorun olmuyor diye biliyorum ama garanti olsun diye.

İçime sinmedi pek çünkü biri 24gb geliyor demiş ve amd işlemciler iyimi değil mi bilmiyorum amd ye hiç alışık değilim intel tercih ediyorum o yüzden
Mobil tarafta işlemci markası pek fark etmiyor, önemli olan husus soğutma sisteminin işlemciyi soğutma kapasitesi.

Hocam platformda uzun süredir olan birisi olarak söylüyorum. Acer alabilecekken Monster önerecek hiç kimse yoktur (PC'den anlıyorsa). İşlemcisi de iyi RTX 4060 da alırsınız. Isınmaz da laptop. Tertemiz kullanırsınız.
İşle alakalı değil. 3 tane kullanan arkadaşımlayken test ettim. Boşta bile fan sesi geliyor laptoptan. 93 dereceleri görüyor oyunlarda. Ayrıca en önemli konu şu: Daha iyisi varken niye kötüsünü alasınız.

O zaman Nitro 16 alacağım sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı