Monster notebook anakarttan kuvvetli şekilde bip sesi geldi

214777

Kilopat
Merhaba arkadaşlar az önce bilgisayarımı açtım. Ses kartı sürücülerinin kurulu olmadığını düşünerek ( sesler vs az geliyordu o yüzden) Monster sayfasından sürücüleri kurdum. Yüklüymüş, öncekini kaldırdı ve tekrar kurdu. Sonra ses bir tık düzeldi gibi oldu. Ben de birkaç ses ayarı yapıp Valorant girerken oyun içindeki kişilerin 'off şu mikrofonunu kapat da ne istiyorsan oyna' demesi üzerinde mikrofon ayarlarından bass düşürdüm ve tekrar oyunu açıp şimdi nasıl diye sordum daha iyi dedi onlar da. Tam o esnada dalga geçmiyorum kulaklarımı acıtacak seviyede bip bip ses gelmeye başladı bilgisayardan. Belli, anakart arıza verdi. Fakat kapanmadı bilgisayar. Ben de ilk defa olduğu için ilk öncelikle prizden çıkardım, sonra güç düğmesine basılı tuttum fakat uyku moduna almış. Fakat bip sesi de durdu uyku moduna girince. Devamı burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet arkadaşlar neden olmuş olabilir? Bu arada ses düz kısa biip- biip-biip... Şeklindeydi.
Bu arada Abra A5 v16.6 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı modelden kullanıyorum ve bana da oldu sebebini anlamadım bilgisayarda 2-3 oyun var ama genellikle ders calismak icin kullanıyorum. Bildirim ekranı da cıkmadı, mavi ekran da olmadı. Bence ses havalandırma kısmından geldi, anakart nerede bilmiyorum.

Dostum servise göndermemi istediler ama şuan işlerim var 2-2.5 ay sonra servise vereceğim. Sanırsam fanla ilgili bir sıkıntı var vidası gevşemiş olabilir. Aklıma o geliyor.

Dostum servise göndermemi istediler ama şuan işlerim var 2-2.5 ay sonra servise vereceğim. Sanırsam fanla ilgili bir sıkıntı var vidası gevşemiş olabilir. Aklıma o geliyor.
bende ses tekrarlanmadı ama ben de yazın götürmeyi düsünüyorum bir de devamlı şarjda kullanıyordum öyle yapmıyorum artık belki etkilemistir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…