Monster notebook batarya takılı mı kullanılmalı?

Bilgisayarınızı mümkün olduğunda sarjda kullanın. Oyun bilgisayarları bir iş bilgisayarı değildir sarjda kullanırsanız zaten en yüksek performansı size verir. Sorunuz gelirsek bataryaları Monster size köşeye atın diye vermiyor. O bataryayı kullanın. Ani elektirik kesintisi ile bilgisayarınızın bozulmasından iyidir.

Allah aşkına bu efsane nereden geliyor hala anlamadım. O bataryayı çıkarsa da çıkarmasa da ömrü zaten aynı sürede bitecek. Çıkarıp bir köşeye attığında zaten yine ömrü kısalacak. Burada ömrünü kısaltmasındaki etken dolduup kullanıldıktan sonra bitirilip tekrardan kullanılması. Bilgisayarı şarjda kullanıp takılı kalırsa zaten batarya kullanılmıyor fişten alıyor gücünü bilgisayar. En azından bilgisayarda takılı kalsın elektrik gittiğinde veya başka bir durumda bilgisayar aniden kapanmaz ve donanımlar zarar görmez.

Geçen sene aldığım laptopun bataryasın içinden geçmiştim :) hiç sarjdan çıkarmamıştım pil sağlığı %76 gibi bir şey olduğunda garantiye yollamıştım :)

Geçen sene aldığım Laptobun bataryasın içinden geçmiştim :) Hiç sarjdan çıkarmamıştım pil sağlığı %76 gibi bişey olduğunda garantiye yollamıştım :)
Ben 5 yıldır bataryada aralıksız kullandım. Bir kere bile sorun yaşamadım şu an pilde kullansam 5 6 saat gider. Sizin batarya kalitesinden kaynaklı bir durum olabilir. Şarjda batarya kullanılmaz gücünü fişten alır. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı