Monster Notebook Önerisi

senasb

Hectopat
Merhaba, mimarlık öğrencisiyim, laptopu öncelikli olarak mimarlık programları bir de oyun için kullanacağım. Oyun olarak Witcher3, GTA 5 oynuyorum en fazla.
Intel i7-9750H ve GTX1050 sahip Monster notebook mu Intel i5-10300H ve GTX1650 sahip Monster notebook mu almalıyım? Diğer özellikleri aynı ikisinin de. 1650'nin daha iyi olduğunu biliyorum ama arada 1000 TL fiyat farkı bütçemi aşıyor biraz. i7 olması mimarlık programları için daha mı iyi olur karar veremiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Uzun ömür istiyorsanız MSI veya ASUS'tan şaşmayın. Aynı özellikler için daha fazla para ödersiniz ama bilgisayarı aldıktan 2 hafta sonra menteşe kırıldı diye servise gitmezsiniz.
Bir laf vardır; "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." Bir şey satın alırken bu lafı hatırlarım ve şu ana kadar hiç pişman olmadım.

Geldiğinde alacağım, ara ara stoklara geliyor takip ediyorum.

Heves kırmak değil tabii zaten hep şüpheci yaklaşıyorum. Sorunlar yaşayanlar var maalesef ama memnun olanlar da var. Sıkıntı yaşasalar da teknik servisten memnun kaldıklarını söylüyorlardı, şaşırdım ve üzüldüm biraz yazdıklarınıza.

MSI ve Asus almasını ben de bilirim ama bütçem sınırlı, 6000 azımsanacak bir miktar olmamasına rağmen yetmiyor işte. MSI baya aşıyor ama Asus olarak önerdiğiniz model var mı? İşlemciden değil de ekran kartından kısacağım mecbur. Bu arada Monster sadece ucuz diye değil mimarlık okuyan arkadaşlarım sürekli kullanıyor diye yöneldiğim bir marka.

Monster şans işi sanırım. Bazılarına iyi bazılarına kötü çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…