Monster pişmanlıktır

2 tane Monster cihazım var benim ikisi de serin ve çok iyi çalışıyor, Tulpar cihazım 10875 işlemcili ve 2060 ektan kartına sahip, Abra cihazım 1050 ve i5 8300H donanımlarına sahip. Arkadaşın yaşadıgı sorun macun kaynaklı değişirse düzelecek zaten.
Her konuda neden "Monster" ı savunduğunuzu şimdi daha iyi anladım, teşekkürler.
 
Ben de sevmem. Detay verseniz. Abra mı, Tulpar mı? Hangi oyunlar? Hangi ayarlar?
Neredeyse her oyun bir oyun kasıyor diğerinde deli takılma oluyor model abra A5 17.1 bakımı yapılı GTA 5 gibi oyunlarda genellikle robloxda 90 dereceye çıktığını gördüm
 
İlla SS atıp kanıtlamam mı gerekiyor? Tulpar cihazın işlemcisi 140W çekip 90 derwce oluyor piyasadaki Victus'ların hepsinden daha iyi çalışıyor.
 
Boşuna demiyoruz Monster almayın aldırtmayın diye 10 yıllık oyunda orta ayarlarda oyunu kasmasını mı istiyorsunuz? Oyuna her iki saniyede bir drop girmesini mi istiyorsunuz? O zaman adresiniz Monster Notebook neredeyse her oyunda en düşük ayarlarda bile takılma yaşayan bilgisayar problemi bitmeyen mavi ekranları mı dersin kalitesiz mi dersin ölü piksel mi dersin. Beni bu bilgisayarı bir daha almaya ikna edemezsiniz.

Hocam sponsorlar ve reklamlara kanmak insanı katleder. Biz sponsora kızıyoruz ama içerik üreticileri yalan şeyler söylemeye devam ediyor maalesef. Ben de Monster kullanıyorum 4. yılına girecek. Yazılılardan iyi not al alalım 15 tatilde toplama sisteme geçelim başka yapacak bir şey yok.
 

Dosya Ekleri

  • downloadfile-10.png
    downloadfile-10.png
    174,2 KB · Görüntüleme: 40
Mavi ekranı, ölü pikseli markaya atfedebilirim ancak uzun yıllar laptop kullandıktan sonra masaüstüne geçtiğimde laptopların sadece ve sadece iş ve okul için kullanılabileceğini uzun vadede oyunda kesinlikle sınıfta kaldığını, yine laptoplar'da kullanılan "gaming" ibaresinin sadece bir pazarlama stratejisi olduğunu ve asla hiçbir oyunda masaüstündeki kadar verim alamayacağınızı iddia ederim. Dolayısıyla oyun oynamaksa amaç kesinlikle laptoplardan uzak durun, bu durum yalnızca monster'a özgü değil. Ayrıca laptopların birçoğunda birçok donanımın cihaza özel olarak tasarlandığını dikkate aldığımızda söz konusu donanımların birkaç yıl içerisinde güncel tek bir sürücüsünü bile bulamıyorsunuz. Eskiyen dandik android telefonlara dönüyor o "gaming" laptoplar.
 

Geri
Yukarı