Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Hocam uzun zamandır kullandığınız için size sormak istedim. Tuşlarda bir sorun yaşadınız mı? Yani sağlamlığını koruyor mu?

Hocam ben 6 aydır kullanıyorum. Sağ analog hassasiyetsizleşti, takılı kalmaya başladı. Servise yollayacağım.
Şimdiye kadar ucuz gamepadlerle oynadım ve hepsinde bu tarz sorunları yaşamıştım o yüzden iyi bir gamepad arıyordum. Umarım çok sık rastlanan bir sorun değildir monster için.

Arkadaşım kullanıyordu, alıcısına dikkat edin kablosu ile çalışmıyor dedi arkadaşım bana, ama onun dışında güzel alınabilir bir ürün
Valla bende kablolu PS koluna benzer bir kol var, yaklaşık 10 yıllık hala taş gibi sapasağlam, bana PS kolları daha iyi geliyor alıştığımdan herhalde, yeni PC’ye geçtiğimden beri hiç denemedim ama şimdi deneyesim geldi

Arkadaşım kullanıyordu, alıcısına dikkat edin kablosu ile çalışmıyor dedi arkadaşım bana, ama onun dışında güzel alınabilir bir ürün
Kendi kablosu ile çalışmıyor evet, ama data aktarımı destekleyen bir TYPE-C kablosu ile çalıştırabilirsiniz. Ben kendi telefon kablom ile çalıştırabildim.

@Shinrai Hocam son deneyiminiz nasıl? Bana tek eksisi 8 saat kablosuz kullanım sunması gibi geldi, almayı düşünüyorum.
Hocam uzun süredir kullanıyorum, 8 saatten daha fazla gidiyor bence. Aldıktan 6-7 ay sonra sağ analog takılı kalmaya başladı. İzmir'de servisine götürdüm bıraktım 3-5 gün sonra sıfır cihazla değiştirdiler. Yeni modellerde USB Dongle'ı da Nano yapmışlar. Ufacık bir şey ama iyi çekiyor.

@Shinrai Hocam son deneyiminiz nasıl? Bana tek eksisi 8 saat kablosuz kullanım sunması gibi geldi, almayı düşünüyorum.
Uzun süredir ben de kullanıyorum. Titreşim motorlarını yoğun olarak kullanan bir oyun oynamıyorsanız şarjı 8 saatten daha uzun süre gidiyor. Ben 10 saatten biraz daha fazla kullanımda bitirebilmiştim. kullandıktan 5-6 ay sonra sol analogta hafif bir takılma yapıyordu. Birkaç hafta önce kendiliğinden düzeldi. Bunların dışında 300 TL edecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum ama maalesef şu an 300 TL'den satılıyor.

Yani uğraştıracak gibi duruyor, 300 TL verip 7-8 ay kullanmayı istemiyorum açıkçası. Ben en iyisi GXT 590 falan bakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…