Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Gamepadi aldım baya fazlada kullandım sonra biraz kullanmayı bıraktım ve taktım pc ye ortadaki tuşa basınca normalde 2 ışık yanıyordu oynuyordum fakat şimdi 4 ışık yanıp sönüyor ve oyunlarda kullanamıyorum fakat pc algılıyor gamepadi çözümü olan varsa lütfen yardım etsin.

Şarjı bitiyor olabilir. Şarj ettikten sonra tekrar deneyin.

Şu an Hepsiburada'da F310 200, Monster Pusat 285 lira, hangisini önerirsiniz? Açıkçası oyunlara göre fikir değiştirenler var ama ben o kadar düşünen veya tecrübeli birisi değilim, hadroon veya Snopy Gamepad alıp geçen biriyim.

Son düzenleme:
Trendyol'dan 255 lira civarında satılıyor. Bankanın kampanyası vs. 200 liraya getirdim. Şu orta parmağa denk düşen hassasiyetli tuşlarda ölü bölge var mı? Yarış oyunları için kullanmayı planlıyorum da.

Ben Forzada oynadım uzun bir süre, direksiyon kontrolü için olan yerde çok fazla ölü alan var. Xbox gamepad'a geçince anladım ne kadar kötü olduğunu. Hassas işler için çok fazla umut bağlamayın.

Benim ağabeyim de aynı kola sahip. Haliyle ben de ara sıra kullanıyorum. Şarj durumunu görebilir miyim? Görebiliyorsam nereden göreceğim?

Benim ağabeyim de aynı kola sahip. Haliyle ben de ara sıra kullanıyorum. Şarj durumunu görebilir miyim? Görebiliyorsam nereden göreceğim?
Yüzde olarak kaç kaldığını göremiyorsunuz. Kol bilgisayara bağlıyken sabit yanan ışıkları yanıp sönmeye başlayınca anlayın ki şarjınız azalıyor.

Ben Forzada oynadım uzun bir süre, direksiyon kontrolü için olan yerde çok fazla ölü alan var. Xbox gamepad'a geçince anladım ne kadar kötü olduğunu. Hassas işler için çok fazla umut bağlamayın.
Aynen öyle bugün geldi kol ve gerçekten berbat hassasiyet konusunda. RB tuşu çalışmıyor hassasiyet çok kötü yarış oyunu oynamak imkansız. Sanırım iade edicem.
Bu gamepad'de DINPUT modu falan varmış simulasyon modu falan yazıyor bir umut tepkimesi gelişir diye umut ettim ama farklı ışıkları yanıyor o moda alınca oyun görmüyor bilen var mı ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…