Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Merhaba ben de aldım fakat kolun usb alıcısını çıkarmadan nasıl kapatacağımı bulamadım bir yolu var mı?
Merhaba ben de aldım fakat usb alıcısını çıkarmadan nasıl kapatacağımı bulamadım bir yolu var mı?

Oynamadan bir yere bırakın bir kaç dakika sonra kendiliğinden kapanması gerekiyor. Eğer olmazsa usb çıkarıp denetim masasından aygıtı kaldırıp usb yi bir daha takın. Bende sorun bu şekilde çözüldü.

Bu kollar kablosuz olarak Xbox'ta kullanılabiliyor mu?

Şarj durumunu nasıl anlayabilirim? Şarjı var mı yok mu varsa ne kadar var kısmında. Bir de ilk bağlantıyı sağlayıp, kapattıktan sonra tekrar nasıl eşleştiriyoruz?

Hortlatıyorum ama alınır mı sizce ikinci el?
Ben de bir aralar bu konulara bakıyordum sonrasında F710 aldım.Cidden fiyatına göre kaliteli bir gamepad birkaç yıl oldu sanırım ve kopma sıkıntısı dışında hiçbir şeyini görmedim.Kopma sıkıntısı da nadiren olan bir şey ve saniyelik olarak kopabiliyor ama yeni bir gamepad çıkmadıysa o fiyat civarındaki en iyi gamepad diyebilirim.

Hocam merhaba bende de aynı gamepad var sol üstte tek ışık yanmaya başladı ve hiçbir şekilde algılamıyor kablo ile de dongle ile de siz yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü söyleseniz süper olur.

Kablo ile zaten algılamıyor. Dongle ile algılaması lazım başka bir cihazda deneyin. Eğer olmuyorsa bağlatılar arasında bir sorun var demek oluyor.

Kablo ile zaten algılamıyor. Dongle ile algılaması lazım başka bir cihazda deneyin. Eğer olmuyorsa bağlatılar arasında bir sorun var demek oluyor.

Dongle ile hiç çalışmıyor Windows 11 olduğu için olabilir mi bilmiyorum fakat gamepad in arka kapağını söktüm orada bir tuş var ona basınca düzeliyor şu anda düzgün bir şekilde çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…