Monster Pusat Virtual 7.1 İçin Gerekli Yazılım Nereden İndirilir?

Ahmet ERHAKAN

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2019
Mesajlar
1.109
Çözümler
2
Arkadaşlar Monster Pusat Virtual 7.1 almaya karar verdim. Ama yazılımını nereden indireceğim? Hiçbir yerde bulamadım. Ayrıca acaba bu kulaklığın yazılımında ses değiştirmeye yarayan özellik var mıdır? Kalın erkek sesi, kız sesi, uzaylı sesi, robot sesi falan sırf bu yüzden alacağım. Yoksa Rampage SN RW 1 alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal çözümü bulmuşsundur ama ben sana bir şey daha söyliyim 6 aydır kullanıyorum 300TL iken aldım şimdi 350TL Driver'ini sitesinden indiriyorsun. Kablo dolanma sorunları olmuş öyle bir şey yok düzenli kullanırsan hiçbir şey olmuyor alette. Bir de Rampage tercih etmem ama sen bilirsin ginede. Yazılımda ses değiştirme var ama robot sesi uzaylı sesi yok sadece kız erkek bebek sesi var.
 
Büyük ihtimal çözümü bulmuşsundur ama ben sana bir şey daha söyleyeyim 6 aydır kullanıyorum 300TL iken aldım şimdi 350TL Driver'ini sitesinden indiriyorsun. Kablo dolanma sorunları olmuş öyle bir şey yok düzenli kullanırsan hiçbir şey olmuyor alette. Bir de Rampage tercih etmem ama sen bilirsin ginede. Yazılımda ses değiştirme var ama robot sesi uzaylı sesi yok sadece kız erkek bebek sesi var.

Yazılımını paylaşırsan sevinirim.
 
bende kulakığı aldım uygulamayı indirdim ama uygulama çalışmıyor yardım edebilirmisiniz
1639841670770.png
 
Merhaba, konunun çözümünü bulabildiniz mi acaba? programda hiçbir şey çıkmıyor malesef.
Merhaba, sorunu muhtemelen çözmüşsünüzdür fakat görenler için buraya da not edelim. PUSAT yazılımını ilk kurduğunuzda herhangi bir ekran belirmiyorsa şunları deneyin.
  • Yazılımı kapatın ve kulaklığı USB'den ayırıp tekrar bağlayın. Yazılımı açın.
  • Yukarıdaki çözüm bazen işe yaramayabiliyor. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Varsayılan yükleme ayarı olarak PUSAT başlangıçta otomatik olarak çalışacaktır. Herhangi bir nedenden ötürü çalışmadığını görürseniz elle başlatın. İlk açılışta 3-4 saniye süren boş bir ekrandan sonra ayarlar geliyor.
İyi forumlar.
 
Merhaba, sorunu muhtemelen çözmüşsünüzdür fakat görenler için buraya da not edelim. Pusat yazılımını ilk kurduğunuzda herhangi bir ekran belirmiyorsa şunları deneyin.
  • Yazılımı kapatın ve kulaklığı USB'den ayırıp tekrar bağlayın. Yazılımı açın.
  • Yukarıdaki çözüm bazen işe yaramayabiliyor. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Varsayılan yükleme ayarı olarak Pusat başlangıçta otomatik olarak çalışacaktır. Herhangi bir nedenden ötürü çalışmadığını görürseniz elle başlatın. İlk açılışta 3-4 saniye süren boş bir ekrandan sonra ayarlar geliyor.
İyi sosyaller.

Onun olmasının dolayı şu anda sadece Lite sürümü vardır kulaklığın orijinal sürümü hiçbir yerde bulunmamakta o yüzden driverlar hiçbir işe yaramaz sadece boş bir uygulamadır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı