Monster RTX 2070 alınır mı?

Monster RTX 2070 alınır mı? Bana hem avantaj hem de dezavantajını soyler misininiz? Her türlü bilgiyi verirseniz sevinirim.

Yani bir masaüstünde ki performansı vermez diye tahmin ediyorum ama Monster'ın fiyatları biraz uçuk geliyor. Monster sanırım sürekli teknik destek verebiliyor bu yandan iyi bir marka herhangi bir sorun yaşamazsın bu konuda öneririm ama dediğim gibi hem bir masaüstü performans vermeyebilir bir de fiyatları çok uçuk.

En ucuz 2070'li Monster laptopun 12.500 olduğunu düşünerekten şunu öneriyorum. Ama bütçeniz daha yüksekse daha iyi alternatifler bulunabilir.

En ucuz 2070'li Monster laptopun 12.500 olduğunu düşünerekten şunu öneriyorum. Ama bütçeniz daha yüksekse daha iyi alternatifler bulunabilir.

Bu Monster değil ve bence alınılabilir.

Monster piyasada donanımına göre en uyguna satılan notebookları üretiyor denilebilir,ama şikayetvar.com a bakarsan her gün onlarca şikayet yazıldığını görebilirsin. Sorunlu bir ürün,üretimi çinde yapılıyor. Türkiyedede bazı arızalar için orijinal değil alternatif parçaları takılıyor teknik serviste. RTX ekran kartlı tulpar serisini satın alan iki arkadaşım var,ABRA A7 kullanan arkadaşlarımda memnunlar. Monsterde işin şans işi sorunsuz bir modelde gelebiliyor çok sorunlu bir modelde gelebiliyor. Teknik servisi genelde bu sorunları çözüme kavuşturuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı