Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Üstteki linktede görebileceğiniz gibi yeni ekran kartlı laptoplar geldi. Daha önceki konularda da belirttiğim gibi v20.2 ve. V21 serisinin ekran kartlarının güncellenip tekrar satışa sunulacağını söylemiştim. Fiyatlar makul gibi dursada alacaklar için modelleri özetleyeyim:
T7 v20.3:
Bu model geçen seneki T7 20.2 modelinin ekran kartı güncellenmiş halidir, geri kalan her şeyleri aynı. 20.2 modeli iyi soğutması ve fp oranının yüksek olması ile öne çıksa da, çok düşük malzeme kalitesi ve arıza çıkarma potansiyeli bayağı yüksek bir model olarak biliniyordu. Almanızı tavsiye etmiyorum, biraz daha bekleyin.
T5 ve T7 V21 serisi:
Aynı şekilde bu seridede ekran kartı güncellenip tekrar satışa sunulmuştur. Malzeme kalitelileri her ne kadar Monster ortalamasının üstünde olsa da ince kasalarından dolayı ısınma sorunu bulunmaktadır. Bu modelin aynı fiyat bandında alternatifi bol olacaktır, bunun alınmasınıda tavsiye etmem.
Sonuç: Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve ben laptopa gözüm gibi bakarım, sorun çıkarsa servise gitmesi benim için sorun değil diyorsanız v20.3 modelini düşünebilirsiniz öbür türlü yukarıda yazdıklarım geçerli. V21 ise hiçbir şekilde alınmamalı.
Resim: Monster Tulpar T7 v20.3

T7-V20-3-resim-2_medium.png

Yurt dışından al burada birleştir. Türk markası diye sat modelinden bahsediyordum.

Hocam bunlar birleştirme yapsalar iyi:D hazır alıyorlar doğrudan:)

Chipseti diyorum. Soğutucu ile kasa çözülür. Sanırım bu sene Monster önereceğim.

Kasanın ısınma sorunu yok zaten(v20.3) çok kalitesiz. Üfleyince dahi ekranı sallanıyor. Doğru yerde Monster önerin ama bu modelleri önermeyin, fp oranları iyi değil.

Kasanın ısınma sorunu yok zaten(v20.3) çok kalitesiz. Üfleyince dahi ekranı sallanıyor. Doğru yerde Monster önerin ama bu modelleri önermeyin, fp oranları iyi değil.

Aourus bu sene Türkiye'ye gelebilirmiş insagramda gördüm.

Artık gamegaraja bakacağız.

Aourus bu sene Türkiye'ye gelebilirmiş insagramda gördüm.

Artık gamegaraja bakacağız.

Aorus gelirse üst segmnette rekabet kızışır, bu da bizim yararımıza olur:D
GameGaraj hangi MSI modellerini getirecek bakalım:)

Hayırlı geceler hocam
13 bin TL ye omen 17 rtx2070 siparişi verdim.
sence almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

Hayırlı geceler hocam.
13 bin TL'ye Omen 17 RTX2070 siparişi verdim.
Sence alınır mı yoksa beklemeli miyim?

Hayırlı geceler size de:)
bence gayet iyi bir tercih hayırlı olsun, aradaki fiyat farkını hak eden aletler değil bunlar. Omen'in tadını çıkarın:)

Aslında XMG markasının benchmarkları çıktıysa onları incelemek lazım. Onlar da Monster ile aynı işi yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı