Monster T7 v16.1 RAM Yükseltme

Makaleler
1
Monster T7 v.16.1 cihazıma 8GB RAM eklemek istiyorum. Ancak bu konuda pek iyi değilim. Umarım yardımcı olabilirsiniz. MediaMarkt'tan hediye çekim olduğu için MediaMarkt'ta bulunan bir model olursa sevinirim. Şu anki RAM;
  • 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM

Son düzenleyen: Moderatör:
2400 mHz imiş kesin. Bu arada benim RAM 8 GB, 16 yapmak performansı ve FPS'i arttırır mı?
Sodimm demek notebook rami anlamına gelir. Linkteki rami geçen hafta aldım bende laptobunda 8 gb 2400mhz cl17 Ram vardı adata marka uyumlu çalıştı. Zaten yorumumda mevcut ürünün yorum kısmında Mehmet Akca olarak. Siz yukarda da dediğim gibi Aidata64 ve görev yöneticisinden de Bi kontrolünü yapın tam emin olmak için.

Sadece 1 kötü yorum var.
Screenshot_20190123-151627_Hepsiburada.jpeg

2400 mHz imiş kesin. Bu arada benim RAM 8 GB, 16 yapmak performansı ve FPS'i arttırır mı?
Elbette bir miktar artışı olur. Dual olunca tadından yenmez. MediaMarkt bilmem fakat senin CL 17 ve 2400 Mhz'de çalışan RAM bulman gerekli. Hepsiburada bende aldım 4GB yanına 8GB ekledim Dual çalışmaya başladı bende memnunum. Oyunlardaki menü kasmaları geçti.

Elbette bir miktar artışı olur. Dual olunca tadından yenmez. MediaMarkt bilmem fakat senin CL 17 ve 2400 Mhz'de çalışan RAM bulman gerekli. Hepsiburada bende aldım 4GB yanına 8GB ekledim Dual çalışmaya başladı bende memnunum. Oyunlardaki menü kasmaları geçti.
Kingston 8GB 2400MHz DDR4 Ram KVR24S17S8/8 Fiyatı Bu uyumlu ise alıyorum. Yardımınız için teşekkürler. Kurulum biraz zor olacak gibi bakalım artık onu alınca konuşuruz :)

Kingston 8GB 2400MHz DDR4 Ram KVR24S17S8/8 Fiyatı Bu uyumlu ise alıyorum. Yardımınız için teşekkürler. Kurulum biraz zor olacak gibi bakalım artık onu alınca konuşuruz :)
Kurulum çok basit zarar vermeden sök bilgisayarı kaset gibi tak çalışır. Windows Bellek Tanımlama ve Memtest86 ile test etmeyi unutma.

8 gb Ram ile 55 fps aldığım battlefield 5 multide 16 gb yaptıktan sonra 70 fps alıyorum artık. Geçen hafta indirimden 348 tlye almıştım ben yine zamlanmış. %99 sıkıntı çıkarmaz %1 ihtimal de olsa sıkıntı çıkarma ihtimali var unutmamak lazım. Aldıktan sonra gerekli testleri yaparsınız uyumluluk için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı