Geçmiş olsun hocam,
Baştan sona tek nefeste okudum nerdeyse , etrafımda monster kullanan 7-8 kişi var ve 1 kişi harici geri kalan hepsi sizin gibi bıkmış durumda . Sadece 1 kişi memnun cihazdan bu kadar hata payı yüksek bir cihaz. Burda almayın pişman olursunuz diyoruz ama arada monster candır diyenlerde çıkıyor işte. Ömür boyu bakım hizmetiymiş , cihaz sanki düzgün de bakım yapılacak birde.
Çok teşekkür ederim dostum o kadar aptal yerine koyulmuş gibi hissediyorum ki. Artık son çare biraz idare edip cihaz değişikliği talep edeceğim ve o gelecek olan bilgisayarla idare edeceğim.

Geçmiş olsun okurken senin adına çok üzüldüm. Arıza üst üste tekrarlandığı ve çözülmediği için tüketici olarak cihazı iade edebilirsin veya değişim isteyebilirsin, bence iade et Monster dan kurtul. Servis iade veya değişime yanaşmıyorsa hakkını THH de arayabilirsin. Burada kaba dille Monster kötülediğim çok oldu ama hepsinde linçlendim, üstüne Monster'ı savunanlar oldu. Sana sıfır cihaz verseler bile 2 seneye aynı serüven kaldığı yerden devam eder inan bana.
evet bende devam etmek istemiyorum ama sırf bu modeli ekranının çok güzel olmasından dolayı tercih etmiştim QHD ve 165HZ sunuyor diye aldım.

Geçmiş olsun okurken senin adına çok üzüldüm. Arıza üst üste tekrarlandığı ve çözülmediği için tüketici olarak cihazı iade edebilirsin veya değişim isteyebilirsin, bence iade et Monster dan kurtul. Servis iade veya değişime yanaşmıyorsa hakkını THH de arayabilirsin. Burada kaba dille Monster kötülediğim çok oldu ama hepsinde linçlendim, üstüne Monster'ı savunanlar oldu. Sana sıfır cihaz verseler bile 2 seneye aynı serüven kaldığı yerden devam eder inan bana.
Yukarıda da yazdığım gibi değişim olabilir ama iade aşırı mantıksız çünkü ürün alındığında dolar kuru 8.5TL felan. Yani ortada muazzam derecede bir zarar oluşur.

Çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna döner
Pek bir umudum yok. 23 Yaşına gireceğim az kaldı ve şu zamana kadar öğrendiğim bir şey varsa o da hiçbir zaman hiçbir şey yoluna girmiyor aksine daha da kötü oluyor.

Yukarıda da yazdığım gibi değişim olabilir ama iade aşırı mantıksız çünkü ürün alındığında dolar kuru 8.5TL felan. Yani ortada muazzam derecede bir zarar oluşur.
Monster zaten gelip bana "aaa sen 2100$'a aldın telafi edelim" demeyecektir zaten.

Pek bir umudum yok. 23 yaşına gireceğim az kaldı ve şu zamana kadar öğrendiğim bir şey varsa o da hiçbir zaman hiçbir şey yoluna girmiyor aksine daha da kötü oluyor.

Allah yardımcın olsun abim.

Pek bir umudum yok. 23 Yaşına gireceğim az kaldı ve şu zamana kadar öğrendiğim bir şey varsa o da hiçbir zaman hiçbir şey yoluna girmiyor aksine daha da kötü oluyor.
Umutsuzluğa kapılmayın derim. Ne olursa olsun bu ülkede tüketici için bir adalet var. THH ile ilgili soru ve başvuruda yardım için konu açarsanız yardımcı oluruz. Bence hakkınızı arayarak bu vasat durumdan kurtulup mutlu olabilirsiniz.

Yapacağınız en mantıklı iş cihaz değişimi. Keşke bu kadar uğraşmasaydınız. Hatalı donanım hep hatalıdır ve bunu yapamıyorlarsa aynı bilgisayar ile kürek çekmek mantıksız. Ben kendim asus rog aldım, son bios güncellemesinden beri bir kaç sorun oluyor ama çoğu zaman sorunuz.
Olabildiğince ileri zamanda alayım ki garanti kapsamım bittiğinde o cihazla daha uzun süre kullanabileyim. Ha bir de şöyle bir durum var ellerinde 21.7 modeli yoksa cihaz değişimi talep edemiyormuşum galiba Uğur Bey öyle demişti

Umutsuzluğa kapılmayın derim. Ne olursa olsun bu ülkede tüketici için bir adalet var. THH ile ilgili soru ve başvuruda yardım için konu açarsanız yardımcı oluruz. Bence hakkınızı arayarak bu vasat durumdan kurtulup mutlu olabilirsiniz.
Adaletin olmadığı bir yerde tek başıma dava açsam veya Tüketici Haklarına başvursam 1-2 yılda sonuçlanacak. Büyük firmaların işlemleri malum çok yavaş ilerliyor nedense

Olabildiğince ileri zamanda alayım ki garanti kapsamım bittiğinde o cihazla daha uzun süre kullanabileyim. Ha bir de şöyle bir durum var ellerinde 21.7 modeli yoksa cihaz değişimi talep edemiyormuşum galiba Uğur Bey öyle demişti
Talep ediyorsunuz. Ardından onlar ellerinde cihaz olmadığı için veremeyeceklerini söylüyorlar. Siz de firmayı icraya verip ürünün güncel bedelini alıyorsunuz. Benim bilgim bu yönde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı