Olabildiğince ileri zamanda alayım ki garanti kapsamım bittiğinde o cihazla daha uzun süre kullanabileyim. Ha bir de şöyle bir durum var ellerinde 21.7 modeli yoksa cihaz değişimi talep edemiyormuşum galiba Uğur Bey öyle demişti
Yaptıkları dolandırıcılık. Belki tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz eğer değişim yapmazlarsa.

Olabildiğince ileri zamanda alayım ki garanti kapsamım bittiğinde o cihazla daha uzun süre kullanabileyim. Ha bir de şöyle bir durum var ellerinde 21.7 modeli yoksa cihaz değişimi talep edemiyormuşum galiba Uğur Bey öyle demişti

Adaletin olmadığı bir yerde tek başıma dava açsam veya Tüketici Haklarına başvursam 1-2 yılda sonuçlanacak. Büyük firmaların işlemleri malum çok yavaş ilerliyor nedense
Emin olun Monster'dan daha büyük bir firmaya oluşturduğum şikayet 3 ayda lehime olacak şekilde sonuçlandı. Süreç düşündüğünüz kadar yavaş işlemiyor.

Talep ediyorsunuz. Ardından onlar ellerinde cihaz olmadığı için veremeyeceklerini söylüyorlar. Siz de firmayı icraya verip ürünün güncel bedelini alıyorsunuz. Benim bilgim bu yönde.
O şekilde ise bu yönde ilerlemek isterim. Teşekkürler.

Yaptıkları dolandırıcılık. Belki tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz eğer değişim yapmazlarsa.
Teşekkür ederim.

Emin olun Monster'dan daha büyük bir firmaya oluşturduğum şikayet 3 ayda lehime olacak şekilde sonuçlandı. Süreç düşündüğünüz kadar yavaş işlemiyor.
Teşekkür ederim. Bayramdan sonra gideceğim ve cihaz değişimi talep edeceğim olumsuz sonuçlanırsa THH başvuracağım.

Ama benim bu şanssızlığımla olumlu bir şey yaşayacağıma gram umudum yok.

Herkesin hayatı güllük gülistanlık olmuyor ve olacak diye bir durum yok, ben daha çok umursamazlık ve sonuçta hayat devam ediyor kafasında olduğumdan beri en azından daha mutluyum. Bu arada farklı markalarda da sizin gibi sorunlar yaşayanlar var STRIX serisinde bile, sadece Monster'da daha fazla denilebilir. Kusursuz ürün yok sonuç olarak. Bu arada o komik hasar görmeden fan kırılma durumu benim de başıma geldi :D Umarım sonuç bulur ve mutlu olursunuz.

O şekilde ise bu yönde ilerlemek isterim. Teşekkürler.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Bayramdan sonra gideceğim ve cihaz değişimi talep edeceğim olumsuz sonuçlanırsa THH başvuracağım.

Ama benim bu şanssızlığımla olumlu bir şey yaşayacağıma gram umudum yok.
AYIPLI ARACIN AYIPSIZ MİSLİ İLE DEĞİŞTİRİLMESİ KARARININ İCRA VE İFLAS KANUNU 24. MADDESİ KAPSAMINDA İCRAYA KONULMASI | Özgün Law Firm Bu site üzerinden bilgimi teyit edebilirsiniz yalnız şöyle önemli bir madde bulunmakta.

i. Taşınır malın değeri ilamda yazılı ise: Borçlu, elinde bulunmayan taşınır malın ilamda yazılı olan bu değerini faizi ile birlikte para olarak ödemek zorundadır.

ii. Taşınır malın değeri ilamda yazılı değilse: Alacaklı (davacı), dava dilekçesinde yalnız taşınır malın teslimine karar verilmesini istemiş ise, mahkeme, yalnız taşınır malın teslimine karar verebilir; bulunamazsa bedelinin tahsiline de yani terditli hüküm veremez.

Yani başvuru yaparken ürünün değerini yazın.

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de Monster kullanıyorum şu anlık bir sıkıntısı yok ama kalkıp da babamın markası gibi savunmam. Bana iyi çıkar size kötü çıkar. Alırken de bunu bilerek aldım açıkçası. Almadan önce de 1 milim hata görsem direk iade ederim diye düşünüp aldım. Sizin burada tek hatanız hatta hata da denmez ama ilk sorunda direk yollayacaktınız yenisini alacaktınız. Baktınız onda da mı sorun çıktı direk iade alıp başka markaya yönelecektiniz. Baktınız zorluk mu çıkarıyorlar direk mahkemeye. Söylediğiniz gibi bu para kolay kazanılmıyor. Onun için bir tek Monster tekelinde söylemiyorum. Aldığım bir şeyde en ufak kusur göreyim direk postalarım geri hiç garantiyle falan uğraşamam. Şu an da yapabiliyorsanız yenisini isteyin.

Zamanında kısa sürede olsa, Monster kullanmış biri olarak sizi çok iyi anlayabiliyorum. 2014 yılından bu yana kendilerini geliştirmek için neredeyse hiçbir şey yapmadılar. Ben yaklaşık 6-7 senedir hiçbir arkadaşıma veya çevremde kimseye aldırtmadım. Monster'ın tek iyi özelliği modellerinin isimlendirmesidir. Dışarıda Monster markasının esamesi bile okunmuyor. Pazar payında %1 altında bir oranda olmaları da bunu kanıtlıyor. Kısaca almayın,aldırtmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı