Monster Teknik Servis Deneyimi

@Kenntacho steelseries farkı ss atiyorum 3dk sonra
Mesaj attım

Sorunları resimledim: 4 5 resim attım ama hepsini koymayacağım.

Gelen Cevap:

2. Kez Yan Panel Talep Ediyorum. Hiç umurlarında değil..

Sayın monster; Lafla değil icraatla müşteri memnuniyetini gösteriyorum size

@BeLcyna Vallahi çok müthiş ya. Her servisin markanın bir gün bu denli ilgili ve hızlı olması dileğiyle..

Benimde Steelseries Rival 600 mouse'um vardı. 0 kutudan bozuk çıktı degisime gönderdim, gelmesi bir ay sürdü.

Bende şans yok heralde.

Bugün pazartesi ama hala bir haber gelmedi.. :|
Edit: Panel yok dendi, ürün hiç bir işlem yapılmadan tarafıma gönderilme şansı var. Dün işlem yapmadan göndermelerini onayladım, bugün ise halâ kargoya verilmediği için; Panel bulunması için baskı yaptım. Bakalım ne olacak...

Son düzenleme:
Valla iyi sabrediyorsunuz hocam. Ben laptopumu dün geri gönderdim, kesinlikle garanti, değişim herhangi bir şey istemediğimi, iademi istediğimi, süreci bildiklerini ve üç aydır herhangi bir çözüm bulamadıklarını beyan ettim. Ne yapabiliriz bir bakalım diyorlar hala yav.
Bende esnafım klima satıyorum, montaj yapıyorum. Klima da herhangi bir sıkıntı çıktığında çözüm bulamazsak direk değişim yapıyoruz, gelen ürünü de firmaya iade ediyoruz mesela. Bu tarz bir davranış bekliyorum ama hiç oralı bile değiller, mağdur olmanın dibini yaşatıyorlar sağolsunlar.

@Kenntacho kadıköy teknik serviste panel bulundu, ama ölü piksel olma şansı varmış, boşuna takmayalım kararı aldılar. Takmayın ya o da bozuktur, ne alaka denemeden ne biliyorsunuz dedim, D**** arayıp gerekli şikayetleri belirttip, o da anlam veremedi. Yani denemeden nerden biliyorlarmış O da anlayamadı
Sorun olma olasılığı yüksek demiş arkadaşlar, sorunlu ürün mü satıyoruz monster

@Gregorz Brzecz. artık iş inada bindi, ben bu cihaza 18000 verdim 20000 verseler iade etmeyeceğim, keyif aldım gayet bu süreçten, bir firmanın bu kadar reklam yapıp aslında ne kadar teknik servis konusunda çaresiz bir firma olduğu görmek; önemli olan reklam değilmiş demekki. Bu kadar kaliteli
**MSI Kasa*** Cihazda bu sorunlar yaşanıyorsa, clevoları düşünemiyorum.
-
Dipnot; Bozuk cihazları iade diye alıyorlar, cihaz arıza yaparsa iade yazıyorlar. Yani sanki cihaz sorunsuzmuşda müşteri memnuniyeti diye iade alıyorlar

Öncelikle geçmiş olsun. Ama ben şunu anlamadım evet ürün fiyatına göre güzeldir performanslıdır onlara bir lafım yok. Fakat şu yaşadığınız süreci ben yaşasam bilgisayardan soğur ve nefret ederdim. Para iadesi yapsınlar diye Allah'a yalvarırdım. Sizin para iadesi değil ürünü istiyorum isteğiniz -Tabi ki herkesin kendi iradesi yanlış anlamayın- bana garip geldi. Çünkü forumda bazı arkadaşlarımız bütçeleri 6 7 bin bandında olduğunda mecburen Excalibur, Abra gibi laptop serilerine yöneliyorlar. Fakat sizin bütçeniz 18 20 bin bandında ve o fiyata alınabilecek bilgisayarların haddi hesabı yok. Gene de geçmiş olsun umarım bir daha sorun yaşamazsınız.

@Konatus bu süreci 4 ay önce yaşasam sizin gibi düşünürdüm. Ama şuan işlerim var bilgisayara oturacak vaktim belki günde 2-3 saat ve o boş vaktimi şuan film/dizi izleyerek geçiriyorum.

Bilgisayara ihtiyacım şuan için yok, az bucuk windows gerektiren islerimi de i5 2400 lu bilgisayarimla hallediyorum.

O yüzden başka zamanlarda yapamayacağım şirket baskılama politikasını işliyorum. Cihazın tamir görüp bana gelmesi benim için + olacak, üstüne üstüne 1 kere daha tamire giderse tadından yenmez. ( Ilerde oluşabilecek herhangi bir sorunda iade edip, paramı geri alabilirim, seçimlik haklarını geri kazanma belki zorluk çıkartırlar yasal yolla alırım ama )

Bu yüzden çaba veriyorum
@Konatus bu arada öneri sistem varsa, inceleme yapayım; belki daha fazla uğraşmam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…