Monster teknik servis mağduriyeti

Hocam "Garanti" yok işte diyorum. İsterseniz çökmelerin videosunu da atabilirim. İlk servise gidişimizde servisin sadece BIOS güncelleyip tüm sorunun ondan kaynaklandığını iddia ettiğinde sevinmiştim şimdi içten içe küfrediyorum. Ya hacı 2. gidişimizde de formatlı olmasına rağmen Windows bozuk dediler. 3. gidişimizde umarım Windows orijinal değil ondan çöküyor demezler. Dedikleri adam 10 kişi toplayıp basacağız binayı :D

Hocam neredeyse 2 yıldır devam eden bir sorun formatla geçiyorsa teknik servisin ne işi var? Neden bizden 4 bin lira aldılar SSD ve fan için? Ben 4 bin liramı geri istiyorum o zaman. Çöpe atacağım bilgisayarı en sonunda. Ben anakart değişim parası verip kendi cebimi ve zamanımı çöpe atmaktansa gider 1 yıl bekleyip sistem toplarım kendime daha iyi.
Sarı siteden satarsın hafif arızalı diye başka çare yok gibi anakart değiştirsen yine sıkıntı çıkabilir.

Sarı siteden satarsın hafif arızalı diye başka çare yok gibi anakart değiştirsen yine sıkıntı çıkabilir.

Hocam burada benim en karlı çıkabileceğim ve kurtarabileceğim iş bir şekilde tüketici haklarından bu bilgisayarı muadiliyle değişim talebi yapmaya zorlamam. 2. el satsam elime maksimum 10k lira geçecek ve bu paraya PC almam imkansız. Ya 1 yıl PC'siz kalacağım ya da tüketici haklarında değişim talebi yapabileceğim bir yönetmelik varsa oradan yapmayı deneyeceğim.

Hocam burada benim en karlı çıkabileceğim ve kurtarabileceğim iş bir şekilde tüketici haklarından bu bilgisayarı muadiliyle değişim talebi yapmaya zorlamam. 2. el satsam elime maksimum 10k lira geçecek ve bu paraya PC almam imkansız. Ya 1 yıl PC'siz kalacağım ya da tüketici haklarında değişim talebi yapabileceğim bir yönetmelik varsa oradan yapmayı deneyeceğim.
Kullanıcı hatası ile oluşmamıştır değil mi OC ya da UV gibi anakartın voltaj davranışını değiştirecek işlemler yaptın mı?

Kullanıcı hatası ile oluşmamıştır değil mi OC ya da UV gibi anakartın voltaj davranışını değiştirecek işlemler yaptın mı?

Hocam PC anadan babadan doğma çırılçıplak. Sadece RDR2 yükledim ve sürücüleri yükledim. Adamlar performans ve driver ayarlarını da yaptılar.

Çok yazık olmuş o zaman hocam. Ancak Kernel 41 duruma göre elektronikçide halledilebilecek bir şey. İsterseniz bir yerlerden fiyat alın. İyi bir elektronikçi çözer bu işi.

Hocam İstanbul Üsküdar ve Kadıköy etradında Monster'dan başka hiç kimseye el sürdürtmedim bu bilgisayara. Ama Monster da köyün delisi çıktı. Bilgisayar alev alsa driver çakışıyor çakışınca yanıyor derler format atın derler. Sonsuz döngüye doğru gidiyorum zaten.

O zaman hak iddia edebilirsiniz. Bir de özellikleri ile modelini yazar mısınız merak ettim de.

Monster Tulpar T5 V19.1. 1TB SSD takdırdım dediğim gibi sadece. Bilgisayarda 1 tane ölü piksel var ve 2 tuşu kırık. Onun dışında bir sorun yok zaten.

O zaman hak iddia edebilirsiniz.

Hocam müşteri hizmetleri bile kendi aralarında karşıt görüşlü. Bİr adam bana sanayi bakanlığının kararınca bir bilgisayar aynı sorundan 4. kez servise gittiğinde ve sorun çözülemezse değişim talebi yapıldığını söyledi. Diğer adam da böyle bir şeyin olmadığını ve kesinliğinin olmadığını söyledi. Eğer böyle bir madde varsa bu Monster da bana anakart değişimi istemezse 3. gidişimde tahminimce bir yerden yırttık gibi.

Monster Tulpar T5 V19.1. 1TB SSD takdırdım dediğim gibi sadece. Bilgisayarda 1 tane ölü piksel var ve 2 tuşu kırık. Onun dışında bir sorun yok zaten.

Hocam müşteri hizmetleri bile kendi aralarında karşıt görüşlü. Bİr adam bana sanayi bakanlığının kararınca bir bilgisayar aynı sorundan 4. kez servise gittiğinde ve sorun çözülemezse değişim talebi yapıldığını söyledi. Diğer adam da böyle bir şeyin olmadığını ve kesinliğinin olmadığını söyledi. Eğer böyle bir madde varsa bu Monster da bana anakart değişimi istemezse 3. gidişimde tahminimce bir yerden yırttık gibi.
O modelin muadili yok muhtemelen para verirler.

Hocam PC anadan babadan doğma çırılçıplak. Sadece RDR2 yükledim ve sürücüleri yükledim. Adamlar performans ve driver ayarlarını da yaptılar.

Hocam İstanbul Üsküdar ve Kadıköy etradında Monster'dan başka hiç kimseye el sürdürtmedim bu bilgisayara. Ama Monster da köyün delisi çıktı. Bilgisayar alev alsa driver çakışıyor çakışınca yanıyor derler format atın derler. Sonsuz döngüye doğru gidiyorum zaten.
Hahahaa. Köyün delisi kısmına sesli güldüm. :D

Evet hocam, bu kadar uzatma sebepleri sizi sallamak istemeleri olabilir ancak Monster şahane servis elemanları ile meşhur bir yer zaten değil. Güzel bir anakartçı bu işi bence yapar. GPU VRAM'i değiştiren adamlar var, Kernel 41 görünür bir yerde ya da değişebilir bir parçadan kaynaklı ise ki büyük ihtimal öyledir, bir meslek lisesi mezunu öttürür onu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı