Monster Tulpar T5 v17.1 performans düşüklüğü

celil123

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Monster Tulpar T5 v17.1 kullanıyorum. Sistemimde 8 GB RAM, i7 8750H ve GTX 1060 6 GB bulunuyor. Oyunlarda yaşadığım birçok sorun var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1- Bilgisayarım yüksek performans modunda boştayken 4 GHz seviyesinde çalışmasına rağmen hangi oyuna girersem gireyim girdiğim an 2.2 GHz seviyelerine düşüyor.

2- 8 GB RAM, i5 10300H ve GTX 1650 Ti özellikli Acer Nitro 5 ile AC Odyssey oyununda karşılaştırma yaptığımda High ayarlarda iki bilgisayar da aynı FPS'i (35-40 arası) veriyor hatta Acer'da oyun daha önce açılıyor.

3- CS:GO'da oyun ana ekranındayken 110 FPS civarı, oyun esnasında maksimum 60 FPS'i görüyorum ve v-Sync açık değil. Low ve High ayarlara alsam bile daima 50-60 FPS arasında geziniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel sorun ısınmadan kaynaklı olabilir. Termal macun değişimi ve ısı borularının temizliğini yaptınız mı hiç ve soğutucu kullanıyor musunuz?
3-4 Ay önce termal macun değişimi ve genel temizliği yapıldı. Hayır soğutucu kullanmıyorum. MSI Afterburner ile kontrol ettiğimde işlemci 62 derece olduğunda bile hızı 2.2 GHz seviyesinde geziniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı