Monster Tulpar T7 V16.1 nasıldır?

Computer Sosyal

Hectopat
Daha fazla  
Bu özelliklerde bu ürün fiyatı 8.600 civarı değer mi? Özellikleri iyi mi? Beni ne kadar götürür veya bildiğiniz daha iyi bir ürün var mı? Bu ürün nasıldır? Bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

_20180727_174657.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bugun almaya gidecektim ki aklımda bir ampul yandı, yanmaz olsaydı. Hatta senın konunun altında hemen :D Bu GTX kartlarına 1060, 1080, 1090'lara Nvidia MAX Q diye bir özellik getirdi. Yani araştırdım bu Q eklentisi 1060 normali çalışırken Q olan %40 fazla verim saglıyor.
Masaüstü almak için bakındım yok bence mantıksız. Evet hep masaüstü kullandım değişiklik olsun. Hem masaüstünü 4 yıl sonra parça değişirken de 6 bin harcayacağız bunun yenisini alırken de. Bence laptop hak ediyor parayı ama şu Q'yu ne yapacağız bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özelliklerde bu ürün fiyatı 8.600 civarı değer mi? Özellikleri iyi mi? Beni ne kadar götürür veya bildiğiniz daha iyi bir ürün var mı? Bu ürün nasıldır? Bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 318610
Bende var, son ürünü almıştım v16.1.2, gayet memnunum. Eksi noktaları eğer tasarımları aynı ise sağ tarafta fan çıkışı var ve eğer soğutmayı maksimuma almazsan en baştan aşırı miktarda ısı çıkıyor ve bu seni rahatsız edebilir. Fan sesi maksimumda dahi aşırı rahatsız etmeyecek düzeyde ki kulaklık takılırsa farketmezsiniz. Performans açısından çok iyi bende 8 gb ram var siz 16 alıcaksınız görünen. Kısaca size tavsiyem tek pişman olacağınız noktası fan çıkışı olabilir o da size kalmış.

Bende var, son ürünü almıştım v16.1.2, gayet memnunum. Eksi noktaları eğer tasarımları aynı ise sağ tarafta fan çıkışı var ve eğer soğutmayı maksimuma almazsan en baştan aşırı miktarda ısı çıkıyor ve bu seni rahatsız edebilir. Fan sesi maksimumda dahi aşırı rahatsız etmeyecek düzeyde ki kulaklık takılırsa farketmezsiniz. Performans açısından çok iyi bende 8 gb ram var siz 16 alıcaksınız görünen. Kısaca size tavsiyem tek pişman olacağınız noktası fan çıkışı olabilir o da size kalmış.
Mesajınız için teşekkür ederim ben Monster tulpar t7 V16.1. 1 17.3 alıcam büyük bir ihtimalle bursa 16.1 yazmışım bir yanlışlık olmuş.

Dostum ekran kartının Q özelliği mevcutmu durum ne dir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı