Merhaba, ben Monster Tulpar T7 v22.1 alacağım ( yaklaşık 2 ay sonra). Merak ettiğim şey; sıkıntı olur mu? Kimisi çok düşük performans veriyor diyor ama cihazda advanced Optimus var. Bunun ayarlarını yapınca FPS artıyor. Sıcaklıkları CPU 75-85 derece GPU 70-75 derece arası, acaba alınmalı mıdır?
Merhaba, ben Monster Tulpar T7 v22.1 alacağım ( yaklaşık 2 ay sonra). Merak ettiğim şey; sıkıntı olur mu? Kimisi çok düşük performans veriyor diyor ama cihazda Advanced optimus var. Bunun ayarlarını yapınca FPS artıyor. Sıcaklıkları CPU 75-85 derece GPU 70-75 derece arası, acaba alınmalı mıdır?
Monster'a o parayı vermektense başka bir markaya vermenizi öneririm şahsen Monster bence o kadar iyi bir marka değil ve sanki bilgisayarların performansları düşük gibi geliyor. MSI bakabilirsiniz.
Merhaba, ben Monster Tulpar T7 v22.1 alacağım ( yaklaşık 2 ay sonra). Merak ettiğim şey; sıkıntı olur mu? Kimisi çok düşük performans veriyor diyor ama cihazda Advanced optimus var. Bunun ayarlarını yapınca FPS artıyor. Sıcaklıkları CPU 75-85 derece GPU 70-75 derece arası, acaba alınmalı mıdır?
Monster'a o parayı vermektense başka bir markaya vermenizi öneririm şahsen Monster bence o kadar iyi bir marka değil ve sanki bilgisayarların performansları düşük gibi geliyor. MSI bakabilirsiniz.
Merhaba ben Tulpar T7 v22.1 16x2 RAM 512 GB Samsung PM981a SSD ile alacağım nasıldır acaba sıcaklıklar olarak kasa kalitesi olarak. Ve bir de alüminyum kasa olması sıcaklığı bana hissettirir mi? Performans az diyenlere de Monster 22.1'e kesin olarak Muz Switch gelecek dedi o konuda sadece beklemek lazım.