Çözüldü Monster Tulpar T7 v24.1 laptop surekli mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

atalyzz

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8+32 GB 22CL 3200MHz
Ekran kartı
RTX 3060 Laptop GPU
İşlemci
i7 11800H
Dün bütün gün laptopta video vesaire izledim hiç oyuna girmemistim sonra aksama dogru planet crafter oyununa girdim 5 dk oynadiktan sonra laptop bir anda kapandi laptopa dokundum cok isinmisti herhalde cok isindigi icin kendini kapatti dedim. 30dk 1 saat telefonla ugrastim sonra yeniden acmayı denedim mavi ekran verip onarmaya calisti yine mavi ekran verdi. WhatsApp'tan arkadaslara yazdim BIOS'tan bazi bir şeyler denediler olmadi. Format atayim duzelir belki dedim formata başladım Windows'u yukledikten sonra reset attığı yerde bir daha mavi ekran verdi. Bayagi bir baktim internetten forumlardan ama ne yapacagimi bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.

Laptop: Monster Tulpar T7 v24.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sonradan eklediğin RAM'i çıkart ondan kaynaklı yüksek ihtimalle.

Laptopu direk açamıyorum. BIOS'a girebiliyorum sadece. Windows'u açmaya çalışınca mavi ekran veriyor.

Laptopu direk açamıyorum. BIOS'a girebiliyorum sadece. Windows'u açmaya çalışınca mavi ekran veriyor.
Sistem çökmüş olabilir. Önemli verin yoksa temiz kurulum dener misin ?

Dediğim öneriyi denedin mi? RAM'lerini tek tek çıkartıp Windows'a erişmeye çalışın.

Monster'ın servisine göndermiştim o yüzden cevap veremedim bir süre. Laptop şu an geldi sorun RAM'den kaynaklıymış eski RAM'i taktılar sorun çözüldü. Yardım eden herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı