TÜPÇÜ FİKRET
Picopat
- Makaleler
- 1
İPS Level denmesinin sebebini LG'nin ips isim hakkını satın aldığı için deniliyor diye biliyorum. Fark yok yani.IPS level TN panel.
İPS Level denmesinin sebebini LG'nin ips isim hakkını satın aldığı için deniliyor diye biliyorum. Fark yok yani.IPS level TN panel.
Yarın vericem sipariş bir aksilik olmazsaBende sipariş verdim bakalım.
Valla bende tn panel monitör var çok memnunum , gözümü hiç yormuyor. Bence tn olmasında da sıkıntı yok.İPS Level denmesinin sebebini LG'nin ips isim hakkını satın aldığı için deniliyor diye biliyorum. Fark yok yani.
Yüksek yenileme hızına sahip ucuz bir monitör arıyorsanız da TN panellere yönelmelisiniz. Sanırım bu son cümle bana uyuyor.@Akon47 2019 da yayınlanan bir makale hocam ki şu an 2022'ye gireceğiz, kararı siz verin:
![]()
TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne?
TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında,www.technopat.net
Ya hocam tn panel konusu canımı sıktı ya. Sen ne öneriyorsun tn panel diye bu pc alınmaz mı?@Akon47 2019 da yayınlanan bir makale hocam ki şu an 2022'ye gireceğiz, kararı siz verin:
![]()
TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne?
TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında,www.technopat.net