Monster Tulpar T7 v25.1 17.3 için hard disk takılır mı?

Hocam ben şimdi alacaktım stok bitmiş dediğiniz gibi. Biraz daha araştırınca v25.1.1 i gördüm. Onun hakkında bi şeyler söyler misiniz mux switch falan açarsam 240hz yi güzel bir şekilde kullanabilir miyim?
O modelde V25.1 ile aynı, sadece 240HZ .
Rekabetçi oyunlarda etkili olucaktır ancak normal oyunlarda 240HZ abartı oluyor biraz. RDR2, GTA V gibi oyunlarda 240 FPS alamazsınız yüksek ayarlarda.

O modelde V25.1 ile aynı, sadece 240HZ .
Rekabetçi oyunlarda etkili olucaktır ancak normal oyunlarda 240HZ abartı oluyor biraz. RDR2, GTA V gibi oyunlarda 240 FPS alamazsınız yüksek ayarlarda.
V25.1.1 sipariş verdim hocam gitti gidiyordan. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Umarım beklediğim gibi olur. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bilgisayarı kullandıktan sonra da yazarım deneyimlerimi.
V25.1.1 sipariş verdim hocam gitti gidiyordan. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Umarım beklediğim gibi olur. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bilgisayarı kullandıktan sonra da yazarım deneyimlerimi.
Bilgisayar elime ulaştı. Windows yüklü olmasına rağmen kendim format atmak istediğim için format attım. Sormak istediğim bir şey var bios ekranı eski ve işlemci 11. nesil olmasına rağmen format sırasında ssd yi gördü. @Radeon RX 5500M hocam acaba bios güncel değil mi? Beni bi aydınlatır mısınız?

Son düzenleme:

Bilgisayar elime ulaştı. Windows yüklü olmasına rağmen kendim format atmak istediğim için format attım. Sormak istediğim bir şey var BIOS ekranı eski ve işlemci 11. nesil olmasına rağmen format sırasında SSD'yi gördü. @Radeon RX 5500M hocam acaba BIOS güncel değil mi? Beni bir aydınlatır mısınız?

BIOS eski değil hocam, MSI skini yok.

Peki 11. nesilde format atarken sürücü gözükmüyor diye technopat videosu izledim. Her işlemcide olmuyor mu? @Radeon RX 5500M
Merak edenler için biostan VMD'yi kapatmışlar. Bir diğer konu samsung ssd yerine intel ssd yollamışlar. Hadi buna tamam dedim. Ekranda ölü piksel de çıktı. O kadar para veriyoruz uzun boyutlu kullanım için aldım. Böyle sıkıntılar yaşadığım için iade edicem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı