Bunda da kesin ayar kısmış dersin şimdi
Boş, bir iddia atıyorsan ortaya kanıtla ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilelim.Hala neyi kıyaslayıp savunuyorsunuz Allah aşkına ya. . . . . .
Boş, bir iddia atıyorsan ortaya kanıtla ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilelim.Hala neyi kıyaslayıp savunuyorsunuz Allah aşkına ya. . . . . .
Bunda da kesin ayar kısmış dersin şimdi
Boş, bir iddia atıyorsan ortaya kanıtla ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilelim.
Grafik sormuyorum sıcaklıkları atarsan karşılaştılaştıralım diyorum. Özellikle aynı ayarları açarsan merak ettimAynı cihazı kullanıyorum neyi konuşuyorsun sen? SS Attım işte en yüksekte değil testte ?????
Ben en yüksek grafiklerden bahsediyorumGrafik sormuyorum sıcaklıkları atarsan karşılaştılaştıralım diyorum.
Tamam her neyse işte R23 testi yapsan daha kolay olur aslında sonuçta ayar yok. Sıcaklıklarını ve throttle durumunu merak ettim.Ben en yüksek grafiklerden bahsediyorum![]()
Güzel diyorsun da o ayarlarda sıcaklığı bu cihazda pek dert edeceğini sanmıyorumTamam her neyse işte R23 testi yapsan daha kolay olur aslında sonuçta ayar yok. Sıcaklıklarını ve throttle durumunu merak ettim.
R23 testi sormuştum Cyberpunk değil.Güzel diyorsun da o ayarlarda sıcaklığı bu cihazda pek dert edeceğini sanmıyorumılık ılık olur
![]()
Aynı cihaz kendin yapsanaR23 testi sormuştum Cyberpunk değil.
Anlaşılan R23 + Hwinfo gelmiyor her zamanki gibi![]()
Ben Noctua macunlu halini merak ediyorum amaAynı cihaz kendin yapsana![]()
Ben de en iyisi bu diye bunu aldım hocam eskisi ile bunu karşılaştırmadım ama daha iyidir.Ben Noctua macunlu halini merak ediyorum amaHoneywell 7950 gelince yapacağım zaten kapsamlı test.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.