Monster Tulpar T7 v25.1 nasıldır?

Aynen vallahi yarın saat 3-4'e kadar bir değişiklik olmazsa arıcam, 1 hafta oldu neredeyse 22-23 Ekim'de sipariş eden arkadaşlar siparişinde gelişme okursa burada bize de bilgi verirse iyi olur
Ben bugün aradım dedim ben 22 sinde sipariş verdim tahmini olarak kaç günde gelir diye sordum 9 iş günü içinde teslim edilir dediler.
 
Şu soğutucu içinde bi konuşsak olur aslında ben pc gelir gelmez kullanayım diyorum, monsterın kendi notebook soğutucusu nasıl?
Ben rampage marka kullanıyorum. Salonda koltukta oturarak oyun oynamayı seviyorum. Haliyle dizimin üstüne koymam imkansız. Ben yaptığım testlerde ve internette izlediğim bazı videolarda 2-3 dereceden fazla fark yarattığını görmedim açıkçası. Ama şunu söyleyeyim.. Bilgisayar dizinizin üstündeyken herhangi bir oyuna 10 dakika bile dayanmak mümkün değil. O açıdan bence sesi en az çıkan ve ucuz bi model almak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
 
Donanımhaber de monster kullanıcıları discord, whatsapp grubu gibi birşey kurmuşlar
Rahat olun hocam. Diyorum ya bana en geç 30 Ekim'de kargoda diyorlar. Ben sizden 1 gün sonra almama rağmen. Bu arada nereden ulaşıyorsunuz monstera? Bende bir arayıp 2 3 bir şey söylesem iyi olur.
Hocam monsterın kendi sayfasında mesaj gönder ve numara kısımları var 0850 255 11 11 yanlış hatırlamıyorsam
 
Bir donanıma habere bakayım dedim bir de ne göreyim. Yine Trendyol'dan alan biri ve yine başka bir SSD'i durumu😢.
 

Geri
Yukarı