Monster Tulpar T7 v25.1 nasıldır?

Guardians of the Galaxy oyunu için Monster dijital mağazaya bağlandım oradan sipariş no, tel no, mail adresimi verdim. Arkadaşlara ilettim büyük ihtimal pazartesi-salı günü elinize ulaşır dediler. Düzeltme: Kod hemen maile geldi.

Son düzenleme:
Benim de yarın verilmesi lazım kargoya.

Guardians of the Galaxy oyunu için Monster dijital mağazaya bağlandım oradan sipariş no, tel no, mail adresimi verdim. Arkadaşlara ilettim büyük ihtimal pazartesi-salı günü elinize ulaşır dediler. Düzeltme: Kod hemen maile geldi.
Hocam bende iletişime geçeyim de nasıl veriyorlar oyunu bizim yapmamız gereken birşey var mı? Herhangi bir hesap felan açmamız gerekiyor mu

Hocam bende iletişime geçeyim de nasıl veriyorlar oyunu bizim yapmamız gereken bir şey var mı? Herhangi bir hesap falan açmamız gerekiyor mu?

Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar girin sağ aşağıda dijital mağazaya tıklayın uygun olan arkadaşlardan birisine bağlanın. Bana guardians of the Galaxy oyun kodu daha gelmedi deyin. Mail, tel no, sipariş no istiyorlar. Bunları verdikten sonra size mail aracılığı ile kodunuz gelir.
GeForce Experience uygulamasını indirin, hesap açın. Uygulamadan kod kullana tıklayın gönderilen kodu girin. Ama bilgisayar gelince yapmanız gerek RTX 3060 ve üzeri ekran kartı olduğunu görmesi gerekiyormuş.

Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar girin sağ aşağıda dijital mağazaya tıklayın uygun olan arkadaşlardan birisine bağlanın. Bana guardians of the Galaxy oyun kodu daha gelmedi deyin. Mail, tel no, sipariş no istiyorlar. Bunları verdikten sonra size mail aracılığı ile kodunuz gelir.
GeForce Experience uygulamasını indirin, hesap açın. Uygulamadan kod kullana tıklayın gönderilen kodu girin. Ama bilgisayar gelince yapmanız gerek RTX 3060 ve üzeri ekran kartı olduğunu görmesi gerekiyormuş.

Eyvallah üstadım eline sağlık 🙏
Zoom indirmemiz gerek, görüntülü mi bağlanıyorlar

Saat 17.00 gibi ürününüzün üretimine başlanmıştır mesajı geldi. Az önce de tamamlanmıştır şubeden alabilirsiniz mesajı geldi. Yarın iş dönüşü ancak alabileceğim akşam tekrar bilgilendirme yaparım
Hayırlı olsun hocam haber bekliyoruz merakla, benim 2 gün kargo süresi var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı