Monster Tulpar v1.1.1 kurulum yapamama sorunu

hangi video hocam?

güncelleme: çok pardon, ilk mega video dosyası içinmiş. ses de oldu bu arada, çok teşekkürler. şimdi ekran kartı için uğraşacağım

güncelleme 2: hem ses hem de ekran kartı halloldu son gönderdiklerinle. çok teşekürler

güncelleme 3: app store kullanamıyorum, aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanmadı hatası veriyor. NetworkInterfaces.plist dosyasını silmek gibi çözümler gördüm, deneyeceğim ama bildiğiniz başka yöntem varsa onu da dinleyebilirim :)

hangi video hocam?

güncelleme: çok pardon, ilk mega video dosyası içinmiş. ses de oldu bu arada, çok teşekkürler. şimdi ekran kartı için uğraşacağım

güncelleme 2: hem ses hem de ekran kartı halloldu son gönderdiklerinle. çok teşekürler

güncelleme 3: app store kullanamıyorum, aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanmadı hatası veriyor. NetworkInterfaces.plist dosyasını silmek gibi çözümler gördüm, deneyeceğim ama bildiğiniz başka yöntem varsa onu da dinleyebilirim :)
Sorunlarının çözülmesine sevindim. App store sorunun bende yaşadım fazla uğraşamadım o yüzden kesin çözümünü bilmiyorum. şuradaki uzun konuyu incelemen gerekiyor fazla zamanım olmadığı için uğraşamamıyorum. iMessage Bütün Çözümler
Sorunu çözersen buraya yazarsın bende denerim. Kolay gelsin sana. :)
Forumda bir arkadaş şöyle demişti. NOT: Harici bir Wifi kullanıyorsanız, önce Ethernet Kext dosyasını, sonra Wifi Kext dosyasını yükleyin. Aksi halde AppStore hata veriyor ve Siri kullanılamıyor.
[Başarılı Kurulum] HP Pavilion G6 2212et, 2211et, 2277et - macOS Sierra Biraz araştırma yapman gerekiyor benden bu kadar galiba. :)

Bu kurulumu sorunsuz tamamlamıştım wifi haricinde. sonra iş ve bazı programlar nedeni ile windowsa dönmüştüm. Şimdi tekrar kurulum yapmak istedim 10.12.4 imajı ile fakat görüntüdeki gibi kurulum ekranında görüntü bozuk. Kurulum başlangıç ekranı geliyor belli ama böyle çok bozuk işte, hiç bir işlem olmuyor.

z3WbW7.jpg

2.jpg

sorun nasıl çözebilirim acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2017-01-13 15.17.27.png
    Ekran Resmi 2017-01-13 15.17.27.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 98
  • Ekran Resmi 2017-01-13 15.17.52.png
    Ekran Resmi 2017-01-13 15.17.52.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı