Monster V24.1 nasıldır?

Evet, tek kanal RAM, aldiktan sonra 2x8 veya 2x16 yaparsanız iyi bir performans artışı yaşanır.

En iyisi inceleme videolarına bakmak Predator için nedense bulamadım bu işlemcinin olduğu video yok ASUS'lar izleyeyeyim.
RAM arttırmak istesem 2x16 için kendilerine göndermem mi gerekiyor bir de fiyat olarak bir tahmininiz var mı?
 
Üst linkte arkadaşın attığı ASUS ile Predator arasındayım şu anda ASUS hakkında düşünceleriniz nelerdir işlemcisi daha yeni olduğu için bir tık avantajlı geldi bana ama dediğim en önceliğim aşırı ısınma sorunun olmaması ve fan sesi.

Nitro neyse TUF'ta o'dur. İkisi de giriş segmenti kasaya sahip.

Hocam fan sesi olmaması imkansız, en kaliteli modelde bile yük altında fan sesi olur. TUF malzeme kalitesi bakımından ortalama fakat Premium hissi veriyor, 2021 modellerin sogutması başarılı.

Hocam TUF giriş segmenti, nasıl Premium his versin?
 
Nitro neyse TUF'ta o'dur. İkisi de giriş segmenti kasaya sahip.



Hocam TUF giriş segmenti, nasıl Premium his versin?
Tuf'u bizzat mağzada inceledim, 2020 kasası bile çok kaliteli bir plastik kullanıyor, xaten eski Nitro kullanıcısı olduğumu biliyorsunuzdur. Nitro cidden bu bütcede kötü fakat Tuf çok kaliteli bir plastikten yapılma, çok sağlam bir his veriyor.
 
TUF'u bizzat mağzada inceledim, 2020 kasası bile çok kaliteli bir plastik kullanıyor, xaten eski Nitro kullanıcısı olduğumu biliyorsunuzdur. Nitro cidden bu bütcede kötü fakat TUF çok kaliteli bir plastikten yapılma, çok sağlam bir his veriyor.

Hocam hissiyatı güzel olabilir ama sonuçta giriş segmenti. Bu fiyat bandında Predator gibi çok daha kaliteli cihazlar varken önermemek lazım diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı