Monster v3.3.2 alınır mı?

Soğutma performansından çok şüpheliyim. Uzun kullanımda bir sorun çıkarır mı vb.

Bakım yaptırırsan o kadar da sorun olmaz. Bende de Clevo kasa Monster var. Abra A5 v17.4.4 modeli; ptm kullanıyorum ve ısınma sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bunu satarsam nasıl bir kasa toplayabilirim? Çünkü Monster bana da pek güven vermiyor.

Peki bunu satarsam nasıl bir kasa toplayabilirim? Çünkü Monster bana da pek güven vermiyor.

Kaç TL'ye sattığına bağlı ama en kötü 45-50 bin TL'ye satsan bile bu laptoptan daha iyi bir kasa toplarsın.

Peki şu anda laptop 55 bin TL ye satılırsa ve Acer Nitro 16 yı kullanmaya devam edersem konsol olarak ne önerebilirsiniz bir bilginiz varsa.

Peki şu anda laptop 55 bin TL'ye satılırsa ve Acer Nitro 16'yı kullanmaya devam edersem konsol olarak ne önerebilirsiniz bir bilginiz varsa.

Neden konsol almak istiyorsun?

Eğer Adlin hocanında dediği gibi o tarz bir laptopsa kullanılır. Zaten 19 bin lira çok iyi bir fiyat ve Monster’ın 5060lı laptoba aşırı dandik bir kasa kullanacağını düşünmüyorum. Laptobu alıp test yapıp karar verin. Adlin Hocada bu konularda baya bilgili onun attığı laptop ise işinizi görür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı