Monster v3.3.2 alınır mı?

Eskiden Xbox kullandım konsolun eğlencesi bir ayrı.

Sana katılıyorum eğlence kısmında esnafa gidip oyun takaslamak falan hep içimde kaldı. Yani PS5 Pro neredeyse bu fiyatlarda Xbox Series X daha ucuz. Ben olsam PS5 Pro alırdım.

Aynı arkadaşımdan PS5 Slim de aldım zaten o yüzden PS5 bakmak istemiyorum.

Xbox istiyorsan alabilirsin yani ama bana konsol alman parayı boşa harcamak gibi geliyor. Kasa toplamak daha mantıklı.

Monster neden alınmaz diyorlar ki? Monster kullanıyorum bakım yapmayalı 1 yıl 7 ay oldu ve sürekli oyun oynayan birisiyim laptopun sıcaklığı Max 75 dereceyi görmüştür. Attığın model ile ilgili tam yorum yapamasam da en azından Monster firmasının herkesin kötülediği gibi olmadığını söylemek isterim.

Kasa toplamak daha mantıklı.

Monster neden alınmaz diyorlar ki? Monster kullanıyorum bakım yapmayalı 1 yıl 7 ay oldu ve sürekli oyun oynayan birisiyim laptopun sıcaklığı Max 75 dereceyi görmüştür. Attığın model ile ilgili tam yorum yapamasam da en azından Monster firmasının herkesin kötülediği gibi olmadığını söylemek isterim.

Kullandığın modeli söyler misin? Neden alınmayacağını defalarca söyledim.

Teknik servisi ayrı bir rezalet kuzenim ekran değişimi için gönderdi geldiğide çitalar yanlardan çıkmış sarkıyordu kendisi o günden sonra Monster fanboyluğunu bıraktı.

Daha termal macun sürmeyi bilmiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abra A7 v14.4 şu anda stokta yok 2 sene önce almıştım.

Kullandığın laptop Tongfang kasa, Japon malı. Bakımları yapılırsa ısınmayan bir kasa; ekstra olarak 17 inç olması soğutmaya pozitif yönlü bir katkı sağlıyor.

Kasa toplamak daha mantıklı.

Kullandığın modeli söyler misin neden alınmayacağını defalarca söyledim.

Teknik servisi ayrı bir rezalet kuzenim ekran değişimi için gönderdi geldiğide çitalar yanlardan çıkmış sarkıyordu kendisi o günden sonra Monster fanboyluğunu bıraktı.

Daha termal macun sürmeyi bilmiyorlar.

Hocam size kötüsü denk gelmiş benim laptopun menteşesi kırılmıştı gittim götürdüm gayet iyi bir şekilde onardılar bakımını da yaptılar. Zaten Monster'ın genel şikayetleri hep servis bakımından oluyor. Oraya el atmaları lazım cidden ona katılıyorum ama onun dışında performans olarak diyecek bir şey pek fazla yok.

Hocam size kötüsü denk gelmiş benim laptopun menteşesi kırılmıştı gittim götürdüm gayet iyi bir şekilde onardılar bakımını da yaptılar. Zaten Monster'ın genel şikayetleri hep servis bakımından oluyor. Oraya el atmaları lazım cidden ona katılıyorum ama onun dışında performans olarak diyecek bir şey pek fazla yok.

Ben de Gameped almıştım Clutch mıydı neydi adı 3 kere değişti. Üçünde de aynı sorun vardı ben de iade ettim. Şu an Abra A5 v17.4.4 modelini kullanıyorum. Clevo kasa Tayvan malı ama kalitesiz ve aşırı ısınan bir kasa. Elime para geçerse bir an önce kurtulacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı