Monster vs Casper vs ASUS vs MSI

Bütçe
26000

Erdemoguz

Centipat
Oyun bilgisayarı almak istiyorum bu markalar arasında kaldım. 25000 bütçem var. Oyun oynamak, yazılım ve kodlama için kullanacağım grafik ve hız benim için önemli. Öncelik laptop almak istiyorum. Ama diyorsanız laptopla masaüstü arasında çok fark var o zaman fikrim değişebilir. Başka marka öneriniz var mı?

Artı -1 Eksi
Oyun bilgisayarı almak istiyorum bu markalar arasında kaldım. 25000 bütçem var. Oyun oynamak, yazılım ve kodlama için kullanacağım grafik ve hız benim için önemli. Öncelik laptop almak istiyorum. Ama diyorsanız laptopla masaüstü arasında çok fark var o zaman fikrim değişebilir. Başka marka öneriniz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artı -1 Eksi
Casper alma dedim gitti Excalibur aldı 1 ay sonra bozuldu. Tesadüf mü bilemiyorum ama Casper markasına para verenin kendisine saygısı yoktur. Casper sadece ucuz sistemlerde tercih edilebilir. Asus ve MSİ fark etmez hangisi ucuz ve aklını yatıyorsa onu al, ikisi de kaliteli markalar.

Casper ve Monster çöp. Yazılım içinse en az Ryzen 5 5600H işlemcili laptop tavsiye ederim, çok güçlü bir işlemcidir.

Monster ve Casper markalarında kesinlikle uzak durmalısın. Laptop ile masaüstü arasında evet çok fark var. Isı konusunda anında farkı atıyor zaten. İlla ki laptop alacağım diyorsan bu bütçeyle güzel bir Msi almanı öneririm.

Monster ve Casper markalarında kesinlikle uzak durmalısın. Laptop ile masaüstü arasında evet çok fark var. Isı konusunda anında farkı atıyor zaten. İllaki laptop alacağım diyorsan bu bütçeyle güzel bir MSI almanı öneririm.

Maalesef MSI'ın bu bütçede modelleri kötü iyi bir MSI almak için en a 40K'yı gözden çıkarmak lazım.

Maalesef MSI'ın bu bütçede modelleri kötü iyi bir MSI almak için en a 40K'yı gözden çıkarmak lazım.
Bilemiyorum Casper çöpüne 16-17k vermekten iyidir. Zamanında aynı hataya düştüğüm için biliyorum. Asus veya Msi tercih etmesi daha mantıklı olacaktır. Bir de alacağı bilgisayarın anakartı sadece 120W destekleyecek. İnsana kriz geçirtir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı