Moondrop Quarks vs KZ ZSN Pro X

Quarks tipi yani bullet type kulaklıklar seviyorsanız Tanchjim Tanya ve Tanchjim Zero modellerine de göz atabilirsiniz :)
O kulaklıkları kullandınız mı hocam, Quarks'tan iyiler mi? Kaç gündür bakıyorum artık sıkıldım hocam sanırım Quarks ya da Tanchjim'lerden bi tane alıp mevzuyu kapatıcam.

O kulaklıkları kullandınız mı hocam, Quarks'tan iyiler mi? Kaç gündür bakıyorum artık sıkıldım hocam sanırım Quarks ya da Tanchjim'lerden bi tane alıp mevzuyu kapatıcam.
Bu arada gerek bana gerek forumdaki diğer arkadaşlara ettiğiniz yardımlardan ötürü çok teşekkür ederim. Ne zaman konu kulaklıklara gelse sizi etiketleyip bir cevap buluyoruz. Umarım bize küfretmiyorsunuzdur. :))

Bu arada gerek bana gerek forumdaki diğer arkadaşlara ettiğiniz yardımlardan ötürü çok teşekkür ederim. Ne zaman konu kulaklıklara gelse sizi etiketleyip bir cevap buluyoruz. Umarım bize küfretmiyorsunuzdur. :))
Öyle şey olur mu hocam :) Bu tür platformlar bilgilenmek ve bilgi paylaşmak için kullanıldıkça güzelleşir.

Tanchjim Zero'yu denemedim, kullananlar genelde bas yetersizliğinden şikayet ediyordu. Tanya'yı denedim. Ondaki ses dengesi tatmin etmişti. Bangır bangır bas isteyenler yine memnun olmaz ama dengeli olsun, frekanslar birbirini örtmesin isteniyorsa güzel seçim. Eğer sağır edecek kadar çok yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorsanız Tanya bir tık güçlü kaynak istiyor. Sıradan bir onboard ses kartıyla çıkış aldığımızda son ses seviyesi bir tık düşük kalmıştı.

Tanya'nın DSP'si de çıkmış bu arada. Telefon ve bilgisayarınızda Type-C üzerinden çıkış almak istiyorsanız DSP versiyonuna da bakılabilir.

O kulaklıkları kullandınız mı hocam, Quarks'tan iyiler mi? Kaç gündür bakıyorum artık sıkıldım hocam sanırım quarks ya da Tanchjim'lerden bir tane alıp mevzuyu kapatacağım.

Hocam biraz geç oldu ama quarks almayı düşünüyorum siz ne aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı