Moralim bozuk, keyfim kaçtı dertleşelim biraz

Çevremi nasıl genişletebilir, nasıl özgüvenimi yerine getiririm. Bu yaşta çalışcak işte yok olsa çalışayım.
Şimdi sana burada kim ne derse desin, ne öneri verirse versin eminim yapamayacaksın. Biriyle bu konuyu yüz yüze konuşman çok daha etkili olur. Dediğim kişi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi. Dalga geçmiyorum, şiddetle öneriyorum. Psikiyatristin önereceği şeyler çok daha sağlıklı olacaktır.
 
Merhaba arkadaşlar, evet bazılarınız izin konu kirliliği kusura bakmayın. Arkadaşlar ben içine kapanık biriyim, sınıfın eziklerindenim, hiç arkadaşım yok sosyalleşemiyorum, bu yüzden çok canım sıkılıyor mesela WhatsApp grubu var sınıfın orada Brawl Stars sohbeti yapıp hesap kasıyorlar. Ben anlamam ki abi Brawl Stars'dan GTA 5, CS:GO vb oyunlar oynarım, bu sohbette sevdiğim bir kız var o da onlarla Brawl Stars oynuyor bu arada o kızla pek samimi değiliz, eziklerdenim doğal olarak da olmaz zaten. O kızla arada bir giderken uzaktan selamlaşıyorduk, bazen ben arkasından giderdim evlerimiz aynı yoldan herhalde arkasına döner bana bakar. Ne bileyim taş kağıt makas oynarız bazen ama bunlar pek samimi değil bence. Ya arkadaşlar cidden ama cidden hiç arkadaşım yok gerçek hayatta ve üstümden çok yük geçti anlata anlata bitmez maalesef bu durumda sosyalleşmemi engelledi. Arkadaşlar ne yapabilirim, nasıl sosyalleşip özgüvenimi yerine getirebilirim cevaplarsanız sevinirim. 13 yaşındayım gidip spor salonuna yazıl, işe git demezseniz sevinirim. Pazartesi günü okula gideceğiz o kızla aynı sınıfa düştüm (gruplara ayrıldı her sınıf) ne yapabilirim ona mesela düştüğüm grupta sadece benimle birlikte 2 erkek var. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim bu arada aklımda şöyle bir şey var, bir YouTube kanalı açıp orada CS:GO edit yapsam belki etkilerim sınıfı ve bu bana cidden yardımcı olur.
Aynı yaştayız, üzüldüğüm zaman oyun oynuyorum, ders yapıyorum. Kızlarla az konuşuyorum. Yaşımıza yakın kızlar çok saçma tavırlar sergiliyor bence. Kızları umursamayıp eğitimine ve eğlenmeye önem vermeni öneririm.
 
Daha 13 yaşındasın ne gördün ki? Asıl derdi ekmek parası için çalıştığında göreceksin. Özel sektör adamı darmadagan ediyor. Tavsiye olarak git spora yazıl, diyorum.
 
Ben de asosyaldim. Ama bak lise de daha samimi arkadaşlarım oldu. Büyünce inan daha fazla arkadaşın olacak. Ama san en büyük tavsiyem. Benim en büyük pişmanlığım. Git bir basketbol, voleybol, futbol vs ye yazıl. İnan bana teşekkür edersin. Hem sosyalleşir hem de özgüvenini artar...
 
Kızla karşılaştığında kekeme konuşmamaya dikkat et eğer açılınca güzel bir dille reddedilirsen hala her şey normalmiş gibi davran kızın yüzüne bakmamazlık yapma yukarı aşağı duvar vs.
Pazartesi günü okula gideceğiz o kızla aynı sınıfa düştüm (gruplara ayrıldı her sınıf) ne yapabilirim ona mesela
 
Daha 13 yaşındasın ne gördün ki? Asıl derdi ekmek parası için çalıştığında göreceksin. Özel sektör adamı darmadağan ediyor. Tavsiye olarak git spora yazıl, diyorum.

Al işte. Gelmiş yine senin ki dert değil diyenler. Dert, derttir. Küçük görmeyin.
Konu sahibi sana gelirsek. Bir yaşıtın olarak samimi bir şekilde söylüyorum sevgili olayından uzak dur. Arkadaşın yok diye de üzülme. Benim de okulda arkadaşım yok senin gibi. İnan bana senin anlıyorum. İlla arkadaş istiyorsan git konuş kafa dengi insanlarla. Merak etme bir şey olmaz. Onlarda insan tıpkı senin gibi.
 
Aynı yaştayız, üzüldüğüm zaman oyun oynuyorum, ders yapıyorum. Kızlarla az konuşuyorum. Yaşımıza yakın kızlar çok saçma tavırlar sergiliyor bence. Kızları umursamayıp eğitimine ve eğlenmeye önem vermeni öneririm.
Hocam sizinki başka benimki başka. Eminim ki çevreniz vardır, bende yok.
Yine aşk meselesi... Git spora yazıl, spor yap.
Bu arada, futbola yazılmıştım ama çekingen olduğumdan bıraktım çünkü hiç birşey yapamıyordum o yüzden bırakmıştım. O yüzden önermeyin dedim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı