Mortal Kombat 1 Steam'de satın alınabilir!

1691156547453.png

Oyun tekrardan eski zamsız fiyatıyla geri gelmiş gibi duruyor (595 TL direkt Steam'in 70 dolar için belirlediği bölgesel fiyat ve ilk çıktığında da bu fiyattaydı, genelde Publisherlar bir bölgeye göre özel fiyat koymadıklarında yaşanıyor bu durum), fakat Türkiye'de hala direkt sayfasından alınmıyor ve sayfanın erişimi hala TR de kapalı. SteamDB'de Mortal Kombat 1'e girince (https://steamdb.info/sub/878701/) ve sağ üstten Store a tıklayınca Steam'e yönlendiriyor ve alttaki ekran geliyor.

1691156561224.png

Satın al denildiğinde de sepette böyle gözüküyor. Aynısı Premium Edition için de geçerli.

1691156574986.png

Ben ilk çıktığında direkt sayfasından satın almıştım, SteamDB'de burada gösterdiğim ile benim satın aldığım package aynı gibi duruyor ama bilemedim biraz garip durduğu için.

1691156595848.png

Bu konuda da paylaştım güncellemeyi, bir kişi satın alabilmiş ve kütüphanesine gelmiş oyun. Umarım iade vb. gibi bir sıkıntı çıkarmaz Steam bu yöntemle satın alanlar için.

1691156628238.png

Son düzenleme:
@Çatlı Reis @Erenbeys61
Bu link üzerinden Steam hesabınıza giriş yapıp
sol taraftaki menüden istek listesine basılı tuttuktan sonra yeni sekmede aç derseniz uygulamadan değil Chrome üzerinde yeni bir sekmeden açılıyor. Böylece alabilirsiniz.Ben kendim buradan girince görebiliyorum oyunu.Ama yalnızca bir dövüş oyunu için 600TL vermek istemediğim için almadım.
(Aslında ben mobil uygulama üzerinden de görebiliyorum ama sizin cihazınızda sorun oluşmuş olabilir.Eğer yine gözükmezse VPN üzerinden oyunu istek listesinden çıkarıp sonra tekrar ekleyip deneyin.)

Teşekkür ederim konuyu açtığınız için ön sipariş şansını kaçırdım diye üzülmüştüm önceden kısmet bugüneymiş.

@Çatlı Reis @Erenbeys61
Bu link üzerinden Steam hesabınıza giriş yapıp
Sol taraftaki menüden istek listesine basılı tuttuktan sonra yeni sekmede aç derseniz uygulamadan değil Chrome üzerinde yeni bir sekmeden açılıyor. Böylece alabilirsiniz. Ben kendim buradan girince görebiliyorum oyunu. Ama yalnızca bir dövüş oyunu için 600TL vermek istemediğim için almadım.
(Aslında ben mobil uygulama üzerinden de görebiliyorum ama sizin cihazınızda sorun oluşmuş olabilir. Eğer yine gözükmezse VPN üzerinden oyunu istek listesinden çıkarıp sonra tekrar ekleyip deneyin.)

Gözüktü hocam zaten sağ olun.

Bilmeyenlere duyurulur bu oyunu Warner Bros. yayınlıyor. Yani evet, adamlar 2011'de çıkan Batman Arkham City'i 31TL'ye veriyor olabilir ama 2023'ün basında çıkan oyunu da 700-800 TL'ye veriyorlar. Yani hep o dönemin güncel kurunu baz alıyorlar. Siz 500'ün altına düşer ya derken Atomic Heart'da olduğu gibi 2200TL'lik fiyat görürsünez şaşmayın.
Bu arada online oyunu da korsan oynamayın. Botlara karşı çok sarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı