Mortal Kombat 1 Steam'de satın alınabilir!

MK 11 oyunu indirimde 400'den 70'e hatta 60'a bile düşüyor PS Store'da.

Hocam deli gibi 50-60 tane emoji atmışlar ya. 34879423987432789423 lira olsun bu oyun sonra 500 liraya aldım ben diye laf atsınlar. Mortal Kombat oyunu zaten Psplus'ta var. Korsan oynasam ne oynamasam ne yani. Mortal Kombat 1 de zaten düşecek fiyatı her türlü. Ön sipariş fiyatı her türlü tuzludur.

Hocam deli gibi 50-60 tane emoji atmışlar ya. 34879423987432789423 lira olsun bu oyun sonra 500 liraya aldım ben diye laf atsınlar. Mortal Kombat oyunu zaten Psplus'ta var. Korsan oynasam ne oynamasam ne yani. Mortal Kombat 1 de zaten düşecek fiyatı her türlü. Ön sipariş fiyatı her türlü tuzludur.
Technopat kitlesi gerçekten gördüğüm en yargılayıcı kitle.

Teşekkürler bu taktik için. Ben şimdi aldım fakat herhangi başka birşey yapmama gerek var mı ? Oyunu gizlemem falan gerekli mi? yani iade etmezler degil mi ?

Almayı düşünen varsa bunu doğrudan satın almalılar. Bu oyunun fiyatı 595 TL olarak kalmayacaktır, kalacağını sanmıyorum. Minimum 1150 TL olacaktır. Artık çoğu AAA oyunun fiyatı doğrudan 1150 TL oluyor.

Bu fiyata almak müthiş bir şey.

1691312179481.png

Son düzenleme:
Teşekkürler bu taktik için. Ben şimdi aldım fakat herhangi başka birşey yapmama gerek var mı ? Oyunu gizlemem falan gerekli mi? yani iade etmezler degil mi ?
Hayırlı olsun hocam. Oyunu gizlemenize fln gerek yok. Zaten iade edecek olsalardı satın alma taktiğini fixlerlerdi. İade edeceklerini de sanmıyorum açıkçası.

Hayırlı olsun hocam. :)

Hocam oyun için xbox kontrolcüsü mü almalıyım ? ps4 kolu var ama ek uygulama kurmadan pc de iş görür mü bilmiyorum ? siz PC den hangi kol ile oynuyorsunuz ? Kol fiyatları uçmuş

Hocam oyun için xbox kontrolcüsü mü almalıyım ? ps4 kolu var ama ek uygulama kurmadan pc de iş görür mü bilmiyorum ? siz PC den hangi kol ile oynuyorsunuz ? Kol fiyatları uçmuş
Orjinal olmayan ama orjinale yakın bir Dualshock 4 kullanıyorum. Oyunda tuşlar X Y A B olduğu için başta karışık gelse de zamanla alışıyorsunuz. Ek uygulama kurmaya gerek yok gamepadi Steame tanıt, eşleştir, tuşlar hatalıysa düzenle bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı