Mortal Kombat 11 "Could not init GNRSAklOHook" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

furkanozsoy22

Hectopat
Daha fazla  
Tekrar merhaba. Oyunu ilk aldığımda açıldı ve göz atıp çıktım. Ondan sonra tekrar girdim bir 30 dakika sonra ve açılmadı farklı bir hata verdi. Hatanın üstünde durup 3 saate yakın bir çalışma yaptım. Fakat ne denediysem olmadı. Ondan sonra oyunu 2 şekilde başlatabiliyoruz DX12 ile. O şekilde başlattım ve çalıştı. Bugün de MK11 Ultimate Edition aldım. 6 GB güncellemeden sonra oyuna girmeye çalıştım 2 şekilde de fakat bu sefer de farklı bir hata aldım. 2 saate yakın bir süre üstünde durdum ve gene açılmadı. Lütfen yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• mk11hata2.PNG
    mk11hata2.PNG
    1,4 MB · Görüntüleme: 103
  • mk11foto.PNG
    mk11foto.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 150
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şu anda bir üyeyim, o konuda yapabileceğim bir şey yok ki :) 30. kuralda dediğiniz durum belirtiliyor.

Sorunun durumu nedir, devam ediyor mu?

Formattan sonra bile mi? AppData\Local\mk11 klasörünü silmeyi bir daha dener misiniz? Belki format sonrası sonuç değişir. Olmazsa MK11 klasörünün adını _Original_MK11 ile değiştirmeyi deneyin, böyle de çözenler olmuş.

İkisi de çözüm olmazsa önce MK11 klasörünün adını eski haline çevirin. Sonra UserSettings.ini dosyasını açın. General kısmındaki RGBPeripherals seçeneğinin yanında on yazıyor. Onu silip off yazın. Aynısını RGBKeyLighting için de yapın.

Gördüğüm kadarıyla oyun, menüde falan gezinirken RGB ekipmanlarda özel bir efekt uyguluyor. Bunun yüzünden açılmıyor olması muhtemel.

Son düzenleme:
Merhaba deneyeceğim hepsini zaten dediklerinizin hepsini önceden denemiştim. Birkaç güne tekrar format attırıcam bu sefer tanıdık birine attırıcam. Tekrar denerim teşekkürler.

Format atmanın çözeceğini düşünmüyorum. Tanıdık-tanımadık, formatın mantığı aynıdır zaten. RGB ile ilgili dediğim ayarları da mı denediniz? RGB'li ekipmanlarınızın aydınlatmasını kapatmayı, yazılımlarını kaldırmayı deneyin o halde. Olmazsa oyun konumundan RGB ile ilgili dosyaları silmek veya başka bir yere taşımak (doğrulama yapıp onları tekrar indirmediği sürece) da çözebilir sanırım.

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.

Güzel. Dediklerimi deneyip sonuçları paylaşın. Temiz önyüklemeden ümitliyim.

Merhaba, tekrar temiz önyükleme yaptım, RGB denilen şeyleri yaptım, orginal MK11 denilen şeyi uyguladım, arka plan uygulamalarını kapadım fakat gene açılmıyor. Ne yapmam gerek? Oyunun yapımcılarına mesaj vb şeyler atılmıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim aklıma başka bir yol gelmiyor maalesef, gerek kendi bildiğim gerek de sitesinde yazan tüm çözümleri denedik. Steam destekten veya oyunun kendi sitesinden destek isteyebilirsiniz. Sanırım şurası oluyor:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı