Arkadaşlar merhaba işe motorla gidip geliyorum ve kış gelmeye başladı cebi çok yormuyacak beni soğuktan koruyacak ekipman arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
![]()
Shima Solid 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Siyah / Sarı Fiyatı ve Özellikleri
Shima Solid 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Siyah / Sarı Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tekstil Montlarwww.motomax.com.tr
![]()
Shima Dune Korumalı Motosiklet Pantolonu Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Shima Dune Korumalı Motosiklet Pantolonu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Pantolonlarwww.motomax.com.tr
![]()
Knox Zero MK4 Kışlık Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Knox Zero MK4 Kışlık Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Eldivenlerwww.motomax.com.tr
Hocam fazla pahalılar bana 10-15 k arası olması lazım en fazla.
Hocam teşekkürler izmirdeyim o kadar soğuk olucağını sanmıyorum don gibiPantolon için;
İçi polarlı: Riderdenim
Rüzgar geçirmez kumaşlı (0 derece üstü için önermiyorum, terletecek kadar sıcak tutuyor ama rahatsız edici): Riderdenim
İçine bi tane termal içlik giyip seyir halinde 5-6 dereceye kadar giyilebilir: Riderdenim
Mont için ise aşağıdaki linkten istediğine bakabilirsin. Yağmurlu havalar için hiçbiri bu şekilde çıplak haliyle iş görmez. Mutlaka üstüe yağmurluk almak zorundasın. İçlerinde içlik olan modeller var. Onlar müthiş çözümler değil ama soğuk-ılık arası havalar için uygun olurlar. Üstüne de bir rüszgar kesici ile çözebilirsin problemi.
Eldiven için de şunu kullanabilirsin. Shima STR-2 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri Kız arkadaşıma aldık. Herhangi bir problem yaşamıyor 0 derece üstü sürüşlerde. 0 altında sürmedim henüz. O yüzden bilgim yok o konuda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.