Motorola Xoom 2 ME MZ608 Stok ROM Yükleme

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Motorola Xoom 2 ME MZ608 tableti ICS sürümüne güncelleyemiyorsanız cihazı root etmişsiniz demektir. Sorunu çözmek için stok ROM'u cihaza tekrar atmanız gerek.

Gerekenler:

1) Android 3.2.2 fastboot dosyaları 1.6.0M-268.4-FLEMEM_UCATBLT1UMRTCOREEU fastboot - Downloads - Droid Developers
2) Motorola RSD Lite + 5.9 Sürücüleri. (Alternatif link: İkisi bir arada)
3) Motocast programı.

Yükleme Rehberi:



  1. RSD Lite yazılımını kurun. Tableti kapatın ve Ses açma + kapama düğmelerine aynı anda basılı tutarak güç düğmesi ile cihazı açın. Bootlader ekranı gelecek.
  2. Ses kapama düğmesine basarak AP-Fastboot’un üzerine gelin. Ses açma düğmesine basarak onaylayın.
  3. Tableti bilgisayarınıza bağlayıp RSD Lite uygulamasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Alt kısımda Xoom 2'nin bağlı olduğunu göreceksiniz.
  4. Şimdi indirdiğimiz ZIP dosyasını seçip çıkan pencereden “Uncompress and start flashing” butonuna tıklayın. Tüm işlemler bitene kadar cihazın bağlantısını kesmeyin.
  5. İşlem bitiminde Android 3.2.2 ‘yi tabletinize tekrar yüklemiş olacaksınız. Artık OTA ile Android 4.0.4 yükleyebilirsiniz.

U0Kw4.jpg
 
Merhabalar abiciğim, benim xoom 2 3g li model bugün bilgisayara bağladıktan sonra bir anda reset atıp açılış logosunda takılı kaldı, yukarıdaki işlemi yaparken de sonlara doğru yeterli gafıza yok şeklinde bir uyarı verdi. başka sitelerden 3.2 yi indirip denedim bu sefer başka bir hata verdi.Ne yapmam gerekli ? Brick mi soft brick mi oldu anlayamadım. Yanıtlarsan sevinirim.Saygılar.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı