Hocam bence sorun ROM değilde başka bir şeydedir. Çünkü yazılımsal olarak donanımı bozmak imkansızdır. Yazılım sadece hard diske etki eder ve en fazla hard diski bozar.Herşeyi denedim olmadı. Şarjda olmuyordu. Dolayısıyla olmuyordu. Şu anda çöp oldu zaten.
Maalsef Android 4.0.4 sürümünde YouTube çalışmıyor çünkü destek kesildi. En azından Android 6.0.1 tabanlı LineageOS 13'e (Custom ROM) geçsen sorunun çözülür.
Valla sinirim bozuldu. Kenarda duruyor.Hocam bence sorun ROM değilde başka bir şeydedir. Çünkü yazılımsal olarak donanımı bozmak imkansızdır. Yazılım sadece hard diske etki eder ve en fazla hard diski bozar.
Hocam maalesef bu tablet ölü doğmuş bir proje.
Ne yazık ki bu tablet için bir ROM yok. Yani eğer kendiniz yazılım bilmedğiniz sürece bu tableti yükseltemezsiniz.
Maalesef tablet şu an çöp durumda. Herhangi bir ROM yok. Zaten başarılı da bir tablet değilmiş,
Hocam maalesef bu tablet ölü doğmuş bir proje.
Ne yazık ki bu tablet için bir ROM yok. Yani eğer kendiniz yazılım bilmedğiniz sürece bu tableti yükseltemezsiniz.
Maalesef tablet şu an çöp durumda. Herhangi bir ROM yok. Zaten başarılı da bir tablet değilmiş,
Ama ne yazık ki iyi bir pazar payı elde edememiş. Ee kullanan da olmadığı için ROM yapmamışlar malesef.Zamanında en iyi tablet denilebilir. Malzeme kalitesi şu anki çoğu tabletden iyi. Fakat 1GB RAM daha koysalardı ve güncelleme getirselerdi çok daha iyi olurdu.
bende de aynı durum var, kullanamıyorum sıfır gibi cihazımı . ne yaptınız sorunu çözebildiniz mi? yardımlarınız ricasıyla.Daha önce hiç yapamadım internetten biraz araştırdıktan sonra deneyeceğim buraya paylaşırım son durumu umarım olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.