Mount & Blade Bannerlord II kullanıcı değerlendirmesi

• Konuyu başlatan izb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.590

izb

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Bugün meşhur yerli yapım Mount & Blade Bannerlord II'yi inceleyeceğim.

Eksiler:
  • Oyun kendini tekrar etmesi
  • Çöp optimizasyon
  • Çöp diyaloglar
  • Saçma sapan buglar.
Oncelikle bunlar genel sorunlar, çok genele vurdum çünkü çok fazla hatalar. Yahu 8 senede ne yaptınız, bazıları diyecek ki erken erişim, tamam da arkadaş bu oyuna 150 TL istiyorlar. Ne 8 senede modçular yapsaymış daha iyi yaparmış, kraliçenin yanına gidiyorum:
  • Ailelerimizin arasında evllilik ittifakı yapalım.
  • Kim ile?
  • Boşver.
Yahu kanser bir oyun, 150 TL boşa gitti arkadaş

Artılar:
  • Savaş ortamı iyi
Warband'a evlilik töreni vardı bunda niye yok para çok kolay kasılıyor 2 lord öldür alsana 100K size soruyorum bunlar 8 koca senede ne yaptı? 20 tane modçu toplasam daha iyisini yapardım yemin ederim 150TL'ye gidin Cyberpunk 2077 alın bune arkadaş Warband'ın remasterini yapmışlar. Toplasan oyunda 3 adet savaş alanı var.
  • Çöl
  • Karlı alan
  • Ormanlık alan
Yapay zeka çöp yahu taktik yapmaya gerek yok, 20 adet çapulcuya 150 tane asker yolluyorum 10 kişi ölme ne demek, gerçekten çok sinirliyim bir yazılım mühendisi olarak. Diyeceksiniz oyun yapmak kolay iş değil, evet değil fakat ellerinde zaten grafik Warband'tan kalan grafik motoru vardı, en kötü parayı basıp Unreal Engine alsalarmış. Benden size öneri biraz bekleyin, yoksa kanser oluyorsunuz, en az 40 adet crash yedim şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz erken erişimde, bir yıl daha bekletmek istemediler. Görevler bozuk, her açışımda yama gelmiş oluyor zaten. Çok umursamadan Calradia'da geziyorum akşamları. Bir yıl sonra istikrarlı hale gelir diye umuyorum. İyi oldu çıktığı.

Henüz erken erişimde, bir yıl daha bekletmek istemediler. Görevler bozuk, her açışımda yama gelmiş oluyor zaten. Çok umursamadan Calradia'da geziyorum akşamları. Bir yıl sonra istikrarlı hale gelir diye umuyorum. İyi oldu çıktığı.

Evet doğru 8 senede çıkan oyunun erken erişimde olması tuaf değil mi Ali bey 3 sene evvel gamescoma gittim & banerloud oynama şansı elime geçti ve 3 seneki hali ile şu anki hali arasında neredeyse hiç fark yok benim demek isteğim bu adamlar 8 senede ne yaptıkları ve bu oyuna neden 150 TL veya 50 dolar istiyor

Erken erişim olan bir oyunun bu kadar pahalı olması çok saçma. Ayrıca 8 senede bence de iyi bir şey yapılamamış. Bu oyun erken erişim ile 40 TL gibi bir civara çıkarılsa bu kadar tepki görmezdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olduğunu bir şekilde yakınlarım vasıtasıyla öğrendim. Onlar sorduklarında verdikleri cevap çok fazla hata ve sorun çıktığı için (tam sayısını bilmesemde) birkaç kere bazı şeyleri yeniden yapmak zorunda kalmışlar. Aynı zamanda oyun motoru da işin içine girince zorlanmışlar.
Not: Şahsen ben tanık olmadım bunlara. Başkalarından öğrendiklerimi anlatıyorum çok emin olmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı