Mount & Blade II: Bannerlord alınır mı?

luudipieones

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Steam'de yaz indirimleri başladı bildiğiniz üzere. Mount & Blade II: Bannerlord şu an indirime girdi https://store.steampowered.com/app/261550/Mount__Blade_II_Bannerlord/
Oyunu açıkçası pek bilmiyorum ama eski seri olan Mount & Blade: Warband oyununu küçükken çok severek oynuyordum o yüzden yeni oyunu almayı düşünüyorum ama sormak istediğim birkaç şey var.
Oyunu arkadaşımla birlikte offline modda oynayabilir miyim?
Oyunun optimizasyonu nasıl.
Şimdiden teşekkürker iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar. Steam'de yaz indirimleri başladı bildiğiniz üzere. Mount & Blade II: Bannerlord şu an indirime girdi https://store.steampowered.com/app/261550/Mount__Blade_II_Bannerlord/
Oyunu açıkçası pek bilmiyorum ama eski seri olan Mount & Blade: Warband oyununu küçükken çok severek oynuyordum o yüzden yeni oyunu almayı düşünüyorum ama sormak istediğim birkaç şey var.
Oyunu arkadaşımla birlikte offline modda oynayabilir miyim?
Oyunun optimizasyonu nasıl.
Şimdiden teşekkürker iyi günler.

Ben 2 sene önce almıştım hala arada canım çeker indirir 1 ay oynar bitiririm her seferinde de farklı farklı modlar kurarım. En son sefer 70e yakın mod kurmuştum. Modlar bazen çökmelere sebep oluyor olsa da bence zevki o şekilde çıkıyor. Modsuz halinde ilk çıktığı zamanlarda optimizasyon sorunu vardı ama şu anda olmadığını söylüyorlar uzun süredir modsuz oynamadım. Ve maalesef arkadaşlarınla offlinedaki gibi oynayamıyorsun. Ama bunu sağlayan bir mod var diye biliyorum arkadaşlarınla kale kuşatabiliyorsun ya da savunabiliyorsun. Bu arada 3060 ekran kartı kullanıyorum. Çok sağlam oyun Warband'ı da severek oynuyorsan hiç düşünmeden al derim.

Oyun hakkında fikir sahibi olmak için göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı