O sadece Osmanlı askerlerini şehirlerden, köylerde vb. yerlerden asker toplamaya ekliyor sanırım. Sizin isteğinizi karşılamaz diye düşünüyorum.Ottoman Troop Tree via My Little Warband hocam bu mod nasıldır pek iyi gelmedi ama.
O sadece Osmanlı askerlerini şehirlerden, köylerde vb. yerlerden asker toplamaya ekliyor sanırım. Sizin isteğinizi karşılamaz diye düşünüyorum.Ottoman Troop Tree via My Little Warband hocam bu mod nasıldır pek iyi gelmedi ama.
Bu mod sadece asker modu hocam. Yani sadece Osmanlı Askeri birliklerini oyuna ekliyor. Warband'da ki gibi kapsamlı bir Osmanlı modu yok maalesef.Ottoman Troop Tree via My Little Warband hocam bu mod nasıldır pek iyi gelmedi ama.
Bu mod sadece asker modu hocam. Yani sadece Osmanlı Askeri birliklerini oyuna ekliyor. Warband'da ki gibi kapsamlı bir Osmanlı modu yok maalesef.
Öyle büyük modlar çıkmadı daha. Sürekli güncelleme geliyor bozuluyor modlar. Modsuz da gayet iyi şu an.
Modun Warband'de olabileceğini söylemiştim. Kuzait konusunda haklısınız.Osmanlı çok fazla Araplaşmış bir toplum hocam. Kuzait daha çok eski Hunları andırıyor ayrıca Bannerlord oyununda da o sınıf var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.