Mouse CPS limiti ayarlama

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba Minecraft oyununda CPS limiti yiyip duruyorum yavaşta tıklayamıyorum farede bir CPS ayarlasak ve ne kadar hızlı tıklasak da o CPS'yi geçemesek böyle bir şey mümkün mü?
Mouse: SteelSeries Rival 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Minecraft oyununda CPS limiti yiyip duruyorum yavaşta tıklayamıyorum farede bir CPS ayarlasak ve ne kadar hızlı tıklasak da o CPS'yi geçemesek böyle bir şey mümkün mü?

Hangi server oyun içinde CPS limiti bildiğim kadarı ile server göre değişiyor.

Canım kardeşim o farenin sensorleri sert (çok kullandım) bence makronu kıs bende minecraft oynuyorum genelde türk serverlarında bedwars girerim insanlarda oyun zevki bırakmadınız.
Craftrise heralde.

Canım kardeşim o farenin sensorleri sert (çok kullandım) bence makronu kıs bende Minecraft oynuyorum genelde Türk serverlarında Bedwars girerim insanlarda oyun zevki bırakmadınız.

CraftRise herhalde.

İlk önce makro olduğumu nereden çıkardınız? Butterfly jitter diye bir şey var, butterfly yaparken limit yiyorum.

Serveri boş verin soru mouse içi limit ayarlama ve geçilmemesi.

Canım kardeşim o farenin sensorleri sert (çok kullandım) bence makronu kıs bende Minecraft oynuyorum genelde Türk serverlarında Bedwars girerim insanlarda oyun zevki bırakmadınız.

CraftRise herhalde.

Sensörler çok sert falan değil ayrıca bana göre gayet yumuşak.

Arkadaşım bize kızmaya hakkın yok o zaman yavaşça yap butterflyı.

Sana kızmadın arkadaşın bana hile demesine kızdım yavaş yapmayı bende biliyorum bunu istemiyorum o yüzden sordum zaten yavaş yapmak için parmak ucuyla yapmak gerekiyor öylede parmak uçları tahriş oluyor çok.
Ağladığım falan yok önce parmaklarına bak ve bunlar saniyede 17 CPS nasıl yapabiliyor diye düşün.

Sen parmaklarına bak ve bunlar saniyede nasıl 17 CPS yapamıyor diye düşün.
Ağladığım falan yok önce parmaklarına bak ve bunlar saniyede 17 CPS nasıl yapabiliyor diye düşün.

Sizin parmağınız küçük olabilir veya hızlı tıklamıyor olabilirsiniz saniyede 17 CPS çok çok normal bir şey bunu yapamadığınız hiç kimsenin yapamadığını göstermez.

Sana kızmadın arkadaşın bana hile demesine kızdım yavaş yapmayı bende biliyorum bunu istemiyorum o yüzden sordum zaten yavaş yapmak için parmak ucuyla yapmak gerekiyor öylede parmak uçları tahriş oluyor çok.

Sen parmaklarına bak ve bunlar saniyede nasıl 17 CPS yapamıyor diye düşün.
Dostum senin oynadığın minecraft suncularının adminleri 17 cps ten sonra sınır koymuş onlarda biliyor 17 cps sonrası makro olduğu bende 2015 yılında başladım bu sektöre bende bir şeyler biliyorum ama 17 cps bir insan evladı için fazla.
Ayrıca konunun cevabına gelirsek daha nazikçe tıklayın fareye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı