Mouse hareket edince CPU kullanımı artıyor

Kaan Gönül

Hectopat
Daha fazla  
Logitech G302 mouse sahibiyim normalde işlemci %20 lerdeyken hızlı hareket ettirince bianda %80'e fırlıyor ve oyun ıcındede ani FPS düşüşlerine neden oluyor bunun sebebi nedir ve çözümü var mıdır?
Anakart: ASUS M5a97 r2.0.
İşlemci: AMD FX 4300.
RAM: 8 GB DDR3.
Ekran kartı: MSI Armor GTX1060 3GB.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok saçma 1000 Hz'de kullanamamak ama 125 ile farkını göremedim 3 farkı virüs programı ile tarattım sorunlar buldu temizledi hala devam etti. Zaten format atacağım 1-2 güne düzelir umarım.

Çok saçma 1000 Hz'de kullanamamak ama 125 ile farkını göremedim 3 farkı virüs programı ile tarattım sorunlar buldu temizledi hala devam etti. Zaten format atacağım 1-2 güne düzelir umarım.

Düzeliceğini sanmam, ama deneyebilirsiniz Kaspersky ile mi tarattınız? Çünkü fareyi hareket ettirince CPU kullanımı artması normal bir durum ama oyunda ortaya kitleniyor ve CPU kullanımı olmaması gerekiyor.

Arkadaşlar sorununuzu çözüyorum eğer mousenin kendi hafızası var ise bende ASUS TUF M3 var 1000 Hz çekince FPS düşmesi oluyordu sağa sola çevirince sitesinden driverini indirip yaptım ayarlarını driverler sıkıntılı olabiliyor mousein arkada bir sürü programları da çalısıyor mouselerin size önerim mousenin eğer otomatik hafızası varsa 1000 Hz ayarını seçip bilgisayara format atmanızdır driver programını silseniz bile FPS düşmesi yiceksiniz problemimi böyle çözdüm ve sistemim çok eski olmasına rağmen FPS düzeldi işlemci ile alakası yok bu arada.

Mouse'nin kendi hafızası derken tam anlamadım. Rival 650 Wireless kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…