Mouse Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan shankssan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3B
Ele iyi oturuyor, ergonomik, kaliteli ve kullanışlı bir yazılımı var. Sen mouse'un görünüşüne mi bakarsın işlevselliğine mi? Gerçi hoş millet o yüzden A4 Tech, Everest, Frisby alıyor.
 
Tamam A4 un yorumlarıda oldukça güzel dpi dan söz etmişler az diye ama sıkıntı çıkmaz sanıyorum gidiyorum şimdi almaya bakalım orada fikrim değişmezse alıyorum 2 adet
 
3000 DPİ Battlefield 3 de test ettim mauseyi. DPI'leri renkle anlayabiliyorsun. Mesela 2000 Dpi da kırmızı renk oluyor vb. Ztn 2000 dpi ile oynanamıyor çok hızlı oluyor.
 
Abi Everestin malını savunma gözünü seveyim. Ne olduğunu zaten biliyorsun. Sadece görünüş. Uzun vadede sıkıntılı olur.
Kaliteden ne denli ödünç verildiği ortada işte.

Neden Logitec'in fareleri daha pahalı. Onlar bilmiyor mu o fiyata öyle bir fare yapmayı :)
 
Hocam bence 2 el Razer falan bak 90 -100 tl civarına bulabilirsin Razer Imperator Battfield 3 Edition var bende 2 el aldım çok memnunum.
6400 dpı mause 2800 dpı da kullanıyorum sonrası fazla geliyor zaten.
 
Hocam G300 pek düşünmeni önermem. Ben kullanıyorum. Fare çok küçük. Yani ele oturmuyor. Parmakların havada kalması lazım. Ama fare hakkını veriyor mu ? Kesinlikle evet.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı