MPIA telefon alınır mı?

YUSUFziya01

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
MPIA Prof telefonu 1400TL'ye buldum. Kardeşime okul için alacağız alınır mı? Samsung tuşlularda garantili yok. Bu tarz garantisiz üründe sorun yaşayan çok gördüm.

IMG-20250911-WA0003.jpg

Yaşlı bir akrabam için yakın zamanda tuşlu telefon araştırdım, tavsiyem bütçe artışı ile Nokia N235 gibi modeller zira 4G desteği var. Samsung GT-S5610k telefonda çekim ve ses sorunu yaşıyordu, bir süre TLC ve sizin attığın gibi 2500 TL altı modelleri araştırınca sorunun kaynağının artık ülkede sınırlı sayıda 2G baz istasyonu kalmış olduğunu gördüm. Bu da cihazın birçok yerde çekmemesine, çekse dahi sesin düşük ve git gelli olmasına sebep oluyor. 4G desteklemeyen modellerde de bu konularda çok fazla şikayet var.

Öncelikle bu ürüne ilgi gösterilip yoruma açıldığı için teşekkür ederim. Mesajlara doğru ve gerekli cevapları verme ihtiyacı duydum. Ürünü kullanmadan bilgi sahibi olmadan yazılan cevaplara istinadendir. Piyasada bulunan birçok tuşlu telefon da kaliteli parça kullanılmadığı veya yasal olmadığı için ciddi anlamda problem olduğunu gören MPIA marka böyle kaliteli, BTK onaylı bir cihaz üretmiştir. Türkiye de üretilmektedir. Kullanılan malzeme iyi olunca örnek şebeke, işlemci, hoparlör , mikrofon, şarj veya adaptör ürün asla sizi yarı yolda bırakmaz. Örnek içinde kullanılan batarya 7 gün kullanabiliyorsunuz çünkü çok kaliteli gerçek mAh. Ürün kaliteli değilse 2G. 4G anlamı kalmıyor. Ürün de kullanılan parçalar iyi değil yada yasal değilse ürün 5G de olsa sizi yarı yolda bırakır, şebeke çekmez yada farklı sorun yaşanır. Bu tür ürünlerin bilgisini en iyi piyasada satan esnaflardan öğrenebilirsiniz . 10 esnaftan 9 kişi şuan MPIA diyor. Çünkü piyasanın böyle kaliteli sorunsuz bir ürüne ihtiyacı vardı ve Buda oluştu . Sanırım 1 ay sonra Türkiye nin bir çok yerinde bu telefon olacak esnaflar sağlam ve sıkıntısız ürün satmak istediği için

MPIA Prof telefonu 1400TL'ye buldum. Kardeşime okul için alacağız alınır mı? Samsung tuşlularda garantili yok. Bu tarz garantisiz üründe sorun yaşayan çok gördüm.

Eki Görüntüle 2572380
Ürün fiyatı 2.000 TL üstü

Telefonda 3G var mı? Bana basit bir Spreadtrum işlemcili telefon havası verdi tipi. 3G yoksa bence alınmaması daha doğru olur.
Piyasada genel olarak dediğiniz işlemci kullanılıyor doğru. Ancak bu cihaz MTK Mediatek Taiwan işlemci kullanıyor.

Öyle yapayım hocam.
Alın güvenle kullanırsınız. Servis hizmeti de çok iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı