MR.YAMYAM nerede?

• Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 7.537
Benim yüzümden gitti :) Ankette benim de kalması için oy vermemi bekliyordu, vermedim :)

Severim kendisini ama sabit diskine format atmak isteyenleri 1990'dan kalma -bak programın adını unuttum şimdi- hah... fdisk rehberine yönlendirmesi beni deli ediyordu :) Kendini güncelleyemedi bir türlü Yamyam amcam. XP'de takılıp kalmıştı bir de.
:LOL:

Windows XP kullanan amcamız değil mi ya o? :)
Konuyu hortlatayım da herkes benden korksun :D
Ben hala XP kullanıyorum arkadaşlar.
Sizler hala Win8 mi kullanıyorsunuz? Ben buraları terkettiğimde baştacınız idi :LOL:
@Recep Baltaş
Eski sistem HDD'lerin belli özellikleri bulunmaktadır.
Özellikle ve sıklıkla üzerine format atılıp, işletim sistemi kurulan bu HDD'leri belli disiplin ile formatlayıp işletim sistemi kurulmazsa, o sistem kısa bir süre sonra yeniden hantallaşacaktır.
Bu olaya disklerin fiziksel yapıları sebep olmaktadır.
Ama bir forumda söylenildiği gibi...
''DİSK DİSKTİR KARDEŞİM FORMATLA GİTSİN'' diyecekseniz bu mevzuuyu tartışmayı anlamsız buluyorum.
ÖZEL NOT:
Biryerlerde SSD'lerden ve beraberinde benden bahsedilmiş. SSD'ler HDD ler ile karıştırılmasın lütfen.
Fiziksel yapıları tamamen farklı olup, belli kullanım kuralları bulunmaktadır. SSD disklere sizin bahsetmiş olduğunuz üzere ben yavaş format, fdisk veya benzer uygulamalar önermedim, önermem de.
(Bahsi geçen konuyu bulamadığım için içeriğini tam açıklayamayacağım.)
Yamyam abi çok bilgili biri olmasına ramen Quadro serisi kartların oyun canavarı olduklarını söyleyerek beni hayal kırıklığına uğratmıştı. :D

Ama iyi ve bilgili biriydi.

Sanırım söylediklerim yanlış anlaşılmış olacak ki.
QUADRO ekran kartları ucuz ekran kartları değildir. Bir ev kullanıcısı, alıp ta bu kartı oyun amacıyla kullanırsa parasına yazık eder.
Oyun oynanmaz mı? Bilmiyorum. Ben yıllar önce 1800 ile müthiş oynuyordum.
Oyunum, o yılların beğenilen oyunu SETTLERS IV idi. Günümüzde hala da oynuyorum bu oyunu.
NOT:
Hapı yuttunuz. YAMYAM geri geldi. :sinsi:

Son düzenleme:
:LOL:

Konuyu hortlatayım da herkes benden korksun :D
Ben hala XP kullanıyorum arkadaşlar.
Sizler hala Win8 mi kullanıyorsunuz? Ben buraları terkettiğimde baştacınız idi :LOL:
@Recep Baltaş
Eski sistem HDD'lerin belli özellikleri bulunmaktadır.
Özellikle ve sıklıkla üzerine format atılıp, işletim sistemi kurulan bu HDD'leri belli disiplin ile formatlayıp işletim sistemi kurulmazsa, o sistem kısa bir süre sonra yeniden hantallaşacaktır.
Bu olaya disklerin fiziksel yapıları sebep olmaktadır.
Ama bir forumda söylenildiği gibi...
''DİSK DİSKTİR KARDEŞİM FORMATLA GİTSİN'' diyecekseniz bu mevzuuyu tartışmayı anlamsız buluyorum.
ÖZEL NOT:
Biryerlerde SSD'lerden ve beraberinde benden bahsedilmiş. SSD'ler HDD ler ile karıştırılmasın lütfen.
Fiziksel yapıları tamamen farklı olup, belli kullanım kuralları bulunmaktadır. SSD disklere sizin bahsetmiş olduğunuz üzere ben yavaş format, fdisk veya benzer uygulamalar önermedim, önermem de.
(Bahsi geçen konuyu bulamadığım için içeriğini tam açıklayamayacağım.)

Sanırım söylediklerim yanlış anlaşılmış olacak ki.
QUADRO ekran kartları ucuz ekran kartları değildir. Bir ev kullanıcısı, alıp ta bu kartı oyun amacıyla kullanırsa parasına yazık eder.
Oyun oynanmaz mı? Bilmiyorum. Ben yıllar önce 1800 ile müthiş oynuyordum.
Oyunum, o yılların beğenilen oyunu SETTLERS IV idi. Günümüzde hala da oynuyorum bu oyunu.
NOT:
Hapı yuttunuz. YAMYAM geri geldi. :sinsi:

Hoş geldiniz :)

Hoş geldiniz @Mr_YAMYAM. Geri dönmenize sevindim. Diğer forumlardaki (Özellikle Picproje) bazı mesajlarınız ile birçok kez beni etkilediğiniz yerler oldu. Buradaki konuların da sizin bakış açınız ile daha da güzelleşeceğini düşünüyorum :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı