MSI 2080 Ti Lightning Z Coil Whine sorunu

cerkes27

Hectopat
Daha fazla  
MSI 2080 Ti Lightning Z ekran kartımdan hafif cızırtı sesi gelmeye başladı. Rahatsız edecek şekilde değil ama aynı sesin ilk önce güç kaynağından geldiğini fark ettim. Ekran kartı yüke bindiği zaman ses ilk güç kaynağında başlayıp aynı ses ekran kartından da gelmeye başlıyor. Ses artmazsa servise göndermeyi düşünmüyorum, sıkıntının direkt güç kaynağıyla alakası olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek seviye kartlarda sık rastlanan bir şey. Özellikle de yüksek fps veriyorsa. Benimki de yapıyordu mesela ultrada 100 fps deyken ses çıkarmıyordu düşük ayarda 400 fps verince çıkarıyordu.

Yüksek seviye kartlarda sık rastlanan bir şey. Özellikle de yüksek fps veriyorsa. Benimki de yapıyordu mesela ultrada 100 fps deyken ses çıkarmıyordu düşük ayarda 400 fps verince çıkarıyordu.
Tv de oynadığım için 60 fps de sabit, denedim 1080 de ses az da olsa arttı, güç kaynagını değişmek çözüm olurmu, yada bir tavsiyen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…