Captain J.Sparrow
Hectopat
Fiyatlarını arttırdılar. 
Bu satıcı aynı ürünü hepsiburada'da satıyordu 3899 TL gibi bir fiyatı vardı baktı talep çok 12 saat sonra fiyatını 4500 TL üzerine çıkardı. Umarım satın alanların siparişlerini iptal etmemişlerdir.Fiyatlarını arttırdılar.![]()
Bu satıcı aynı ürünü Hepsiburada'da satıyordu 3899 TL gibi bir fiyatı vardı baktı talep çok 12 saat sonra fiyatını 4500 TL üzerine çıkardı. Umarım satın alanların siparişlerini iptal etmemişlerdir.
3899 TL yapmışlar bu sefer de fiyatı. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Hayrını görün hocam. Ben de cuma günü itopyadan sipariş ettim yarın perşembe hala kargoya verilecek. Amazon burda bile kalitesini konuşturuyor.Bugün öğleden sonra Amazon'dan aldım 3800 liraya, şimdi baktım 4600 civarına çıkartmış. Aldığım gibi kargoya vermişti.
Hayrını görün hocam. Ben de cuma günü İtopya'dan sipariş ettim yarın perşembe hala kargoya verilecek. Amazon burada bile kalitesini konuşturuyor.
Amazon olsa da satıcı dey elektronik diye bir yer, açıkçası İtopya'dan almayı tercih ederdim. Oranın indirimini kaçırdım diye almaya cesaret edemiyorum çünkü Amazon'daki satıcının puanı çok düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.